• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
theshe dur bakım labırentıne canım .bide bişisorcam sana.send eyenıa cılan kutularda nevar 3xp den fazla acılan varmı

coming soon yazar.. o ebatlar henüz acilmadi..kacinci levelde olursan ol herkese kapali
acilmasi bekleniyr

theshe dur bakım labırentıne canım .bide bişisorcam sana.send eyenıa cılan kutularda nevar 3xp den fazla acılan varmı

hangi kutular canımm bitkiler mi??
bitkilerde 3xp olan peas var birtek diğerleri 1-2xp

Mesela İlkını ben paylaŞayım bılmeyenelr İÇİn tabİ.
Yunda Çocugunuuz bıyere hapsedın yanı gecıŞ yollarını kapatın daha hızlı ekıp bİÇİyorsunuz. .sureklı yenıledıgınız İÇİn.
bunu bılıyomuydunuz kızlar

hapsediyorum ama kapatıp actığımda ordan cıkmıs oluo benm zilli kız CADIARZU her seferinde hapsetmemmi gerekio :sm_confused:

pişt hatunlar bişi sorcam bu ördekler sonrada büyüyomuu??

kızlar ben çözmeye başladım bu oyunu ve şimdi zevk vermeye başladı:hulya:
bu arada yeni arkadaşlar da edinmiş oldumopuyorumnanaktan
itinayla komşu olunur bilginize:kedi:

kac tane komsumuz oldugunu nerden ögreniyoruz?
Benimde baya komsum oldu.. agac dikecek yerim kalmadizemuszemus

kanne yolla cnm adini..

cirkin ördekler kugaya dönüsüyor..digerleri ayni sekilde kaliyor

herkesin tarlasini gübreledim..görevim basariyla tamamlanmistir :P

duygulu sağol cnm çirkin ördeklerrii nasıl aldınızz bende yookta mafoldumben

selam çiftlik ahalisiiiiiiiiopuyorumnanaktan
iki gündür yoktumm gift kutum dolmuşş çokk sağolun komşicelerr bende birazdan hepicinize gönderecemm özel isteği olan yazsınn şimdi olmazsa yarın mutlaka eline geçerrrrrrrkaydirigubbakcemile2

duygulu sağol cnm çirkin ördeklerrii nasıl aldınızz bende yookta mafoldumben

canım ben yayınladım yaklaşık 1 saat öncee yanılmıyorsam eklisin bende ana sayfanda çıkmış olması lazımm bir dene istersen belki alabilirsinnnnn ben kara koyunu aldım da hemde yayınlandıktan bayağı sonraaazemuszemus

canım ben yayınladım yaklaşık 1 saat öncee yanılmıyorsam eklisin bende ana sayfanda çıkmış olması lazımm bir dene istersen belki alabilirsinnnnn ben kara koyunu aldım da hemde yayınlandıktan bayağı sonraaazemuszemus

anlamadım kii cnm yaa

zeynepcim aysenin söyledigi gibi..gözün anasayada olsun..buldunmu hemen kap:)

mümkünse ben lila cit yada lila saman alabilirmiyim,diger komusuklarim sizdende rica edilir:kedi:

Kizlar benim bazi komsularin ne resmi nede ismi var sadece neighbor yaziyo nedendir?
Birde ben burda kimin kim oldugunu bilmiyorum yaa ve hala 17 komsuya ihtiyacim var :gitme:

oooo kk da farmville paylaşım alanını yeni görüyorum :( beni niye eklemiyorsunuz facede bakimmmafoldumben ben aileden degilmiyimmafoldumben

zeynepcim aysenin söyledigi gibi..gözün anasayada olsun..buldunmu hemen kap:)

mümkünse ben lila cit yada lila saman alabilirmiyim,diger komusuklarim sizdende rica edilir:kedi:

hemen gönderiyorum cnm
şu anasayfa işini anlamadım oyunun ana sayfasında mıı ayy pek cahiill kalmışıımm ayoll ben kaydirigubbakcemile3

Back
X