• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
:kedi:komşularıma selam vermeyi unutmuşumm:utangac:
selam hepinizee çiftlik ahalisiiiiiiiopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
slm bende farmville bagımlısıyım banada komşu lazım ekleyin benide.....

Son düzenleme:
komşunun tarlasına gübre nasıl atılıyoo..
biri benim çiçeklerimi gübrelemiş bende onunkilere gübre atmak istiyorum

canım komsuna git bitkilerin üzerine tıkla gübrelersin o zaman bu arada komşum olurmusun canım..

ziyaret et tarlasını,sonra yardım et sonra kendiliginden cıkıyo zaten köşede 5 adet gübre bulunuyo onları tıklıyosun henüz olmamış ekinlerin üstüne.acaba anlatabildim mi :kedi:

öğrendiiiimm... ama çabucak bitti diğer komşulara kalmadı :((

slm kizlar.. bana sadece lila agac yollayin,digerlerini yollamayin ltf. tarlam agac tarlasi oldu:)
lila ve siyah saman da olabilir..
kahve delisi,sana lemon tree yolliyicam gift gitmiyo birazdan denerim yine..
özel istegi olan yazsin..
zemuszemus

komşunun tarlasına gübre nasıl atılıyoo..
biri benim çiçeklerimi gübrelemiş bende onunkilere gübre atmak istiyorum

ben yaptıımm tüm komşularımıı gezdiim =) ama hepsinde çıkmadıı

Son düzenleme:
ben yaptıımm tüm komşularımıı gezdiim =) ama hepsinde çıkmadıı

mersiii şikerimopuyorumnanaktan
bende senin bahçedeki sincaplarıda kovdum mahsulude gübreledimzemuszemus

:dance: ziyaret sayısı artınca 2.beş kişide tekrar gübreleme imkanım oldu.. herkesi gübreliycem şimdiiikaydirigubbakcemile4

kız zoia benide ekle bende komsun olmak istiyorum özelden msn adresimi veriyim yada sen ver ekliyelim bu arada tarlanıda markete gir expand farm gir büyüklügüne göre tarlalar var satın al sıra ile bakarsan görürsün tabiki yeterli miktarda paran varsa alabilirsin canım anlatabilmişimdir inş...

arkadaşlar özelden atamları ekledim ama 2 kişiyi ekleyemedim onlarada ismimi yolladım ......kahve delisi ekledim seni canım mekselina sanada özelden attım ..

iraonik ve yagmur toprak kızlar ya ben sizi bulamadım isminizi yollamışşınız ama bulamadım ...size yolladım adımı ..

ayyyy bende hastasıyım bu oyunun aksam olmasını ıple cekıyorum cunku ıs yerımde face yasak yalnız 2 tane komsum var beım komsu sayısı cok olunca dahamı ıı oluyo

Back
X