Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
selam çiftlik ahalisiiiiiiiopuyorumnanaktan
dün gece net gitti ekinlerim çürüdüüüü:gitme:neyseki fazla zarara uğramadım ama bugünde sorun var gibii gidip gidip geliyorrr inşallah bu seferde çürütmeyiz mahsulü yaaa tarlamı büyütçem dahaaakaydirigubbakcemile2öhümm komşicelerrr ben çit rica etsemmm sizde yazınki ona göre yollayayım giftleriiiii

selam komsucuklarim benim nasil gidiyo hasat isi benimki idare eder sekil yapmaya calisiyom ama ansil bisey yapsam diye düsünüyom söyle degisik olsun istiyom valaa

bide su samanlari üstüste koymayi bilen varmi acaba

selam komsularim... bu aralar sessiziz.. tarlayla ugrasmak kolay degil tabi..
cok bagimli oldum, umarim gecicidir.. yoksam laptopla gidicem her gittigim yere delikafadulden

ben facebookumu eşim istemiyor diye kapamıştım şimdi sırf bu oyunlar için fake 1 üyelik açtım:kedi: beni de eklerseniz sevinirim. tayfun dönmez

slm kızlar cnm komsiciklerim a.s.
amazon evet cnm sırayla büyütmen gerekiyor

kızlar
tugce deryali eklemyenler eklesin lüfen

kızlar bende çok fazla hayvan var acaba görevlerden biride hayvna sayısı mı ve ağaçlar içinde geçerli bu sorum satsam diyorum

evet ağaç sayısı görev bölümüne bakarsan sayısınıda yazıyor canım

pufss her yer ağaç oldu

Canım hayvan-ağaç sayısı yok görevlerde, onlardan ürün almanın sayısı var :hulya:

he elemi iyi iyi satam onları ben her heryer inek ağaç

kızlar bende çok fazla hayvan var acaba görevlerden biride hayvna sayısı mı ve ağaçlar içinde geçerli bu sorum satsam diyorum

evet görevlerden biride bu cnm.. sayisi önemli degil ama kac hayvandan süt vs. topladigin önemli..

arkadaşlar neden çok yavaş level atlıyorum,daha hızlı level atlamak için ne yapmalıyım?benden cok geride olan arkadaslarım beni geçti gitti,ben hala oldugum yerdeyim yahuuu :uhm:

bol xp veren şeyler ek.
ya da hızlı olsun diyosan fasulye ek sil ek sil, hem ucuz hem xpsi iyi, uğraştırıcı ama birkaç level birden atlarsın :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…