• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
arkadaşlar tarlayı sürerken traktörümün benzini hemen bitiyo1 gün içinde doluyo ama bunun başka bir yolu varmı ki.parayla mı satın almamız lazım.CADIARZU

kızlar saolun opuyorumnanaktan yarın telafi edicem sözkaydirigubbakcemile3

kara koyunnn koşunnn

lyre senin adın face de tuğba mı eğer öyleyse bana herhangibir ağaç yolarmısın opuyorumnanaktan hediyeleri 15 e tamamlamaya çalışıyorum da kızlar komşuya ihtiyacı olan özelden adını yollayabilir

benim level 27 tarlam 24*24

evt cnm fv ile satın alınıyor sadece

lyre senin adın face de tuğba mı eğer öyleyse bana herhangibir ağaç yolarmısın opuyorumnanaktan hediyeleri 15 e tamamlamaya çalışıyorum da kızlar komşuya ihtiyacı olan özelden adını yollayabilir

benim level 27 tarlam 24*24

tuğçe cnm
hediyeler tamalaman için hepsinden birer tane olması gerekiyor.
bi de benim sanırsam hala gönderme hakkım yok açıldıysa yollarım kaydirigubbakcemile5

tuğçe cnm
hediyeler tamalaman için hepsinden birer tane olması gerekiyor.
bi de benim sanırsam hala gönderme hakkım yok açıldıysa yollarım kaydirigubbakcemile5

pardon canım tugba yazmışım evet tuğçe okiş

hediyeleri arasında ağaç yok benim açılınca yollarsın kaydirigubbakcemile5

malasefff yaaa hala gönderemiyorum bi sefer göndertio bana bu acaba arkadaşım cok olduğu içinmi :sinifsinif:

lyrecim sana komşilik isteği yolladım

geldi cnm onaylıyorum

herkese ağaç yoliim bari.özel istek gelmedi.başım döndü bi ora bi bura-tatlicadiarzu-

kılzlar benıde eklermısınız yiğit derya dursun olarak kayıtlıyım

kızlar havva ozkaya benim arkiidşim kızıl deniz ekliom cnm tuğçe

hoşbulduk kızlarr ee benı ekleyen yokmu :(

Back
X