• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar tüyolarım varrrrr....
arkadaşlarınızın sayısı kadar arkadaşlarınızın tarla fotolarını çekeceksiniz görevin biri buymuş...
2.si ise hani hediye kutunuz varya gelince hemen sevinip açıyorsunuz..açmayınnnnn... ayrı ayrı hediye biriktirmek te başka bir görev...9-10 biriktirin....

Canım benim bildiğim fotoğraf görevi kalktı, benim madalya bölümde görünmüyo artık o görev. Hediye 21 sanırım en son, ben bitirdim o yüzden hatırlamıyorum, hepsi farklı olcak hediyelerin buna dikkat edin.

Canım benim bildiğim fotoğraf görevi kalktı, benim madalya bölümde görünmüyo artık o görev. Hediye 21 sanırım en son, ben bitirdim o yüzden hatırlamıyorum, hepsi farklı olcak hediyelerin buna dikkat edin.

boşunamı çektik okadar fotoyu yaaaaa?akannehir

boşunamı çektik okadar fotoyu yaaaaa?akannehir

Valla canım benim hemen hemen bütün madalyalar tamam, bir tek foto olayına hiç girmemiştim, şimdi madalyalar görevler kısmında foto görevi bende görünmüyor, sizde var mı hala?

arkadaşlar beni ekleyebilirmisiniz

ben sizi eklemeye çalıştım ama hata verdi,yada ben beceremedim

ela güçlü ilk sırada çıkan,resimde oğlumun adı olan ege yazan

canım flash get veya java surumun demo ise belki bitmiştir ondan çalışmıyodur ...

arkadaşlar beni ekleyebilirmisiniz

ben sizi eklemeye çalıştım ama hata verdi,yada ben beceremedim

ela güçlü ilk sırada çıkan,resimde oğlumun adı olan ege yazan

çakmadı cnm yahu :bbo:
sen ekle beni istersen

Son düzenleme:
ela bende arkadaşlardan bakıp eklicem şimdi seni
bu face bugun deli edio beniiiiiiiii

ben sizleri arkadaş olarak eklemeye çalışırkende hata veriyor.sonra tekrar deniycem.

ela size onay vermemiş herhalde listenizde gözükmüyor

ben sizleri arkadaş olarak eklemeye çalışırkende hata veriyor.sonra tekrar deniycem.

hepimiz aynıyız ozaman..bendede hata veriyor..
isteklerede cevap veremiyorum ksrm bakmayın,yarın tekrar denerim....opuyorumnanaktan

kızlar fuel ne işe yarıo araçlar için mi gerekli

ela ben seni ekledim.. ugrastiriyor biraz..
en iyisi yarin kurcalamak :)

Back
X