Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar garden shed ne işe yarıyor ? aldım içinden 10 tane buket çıktı ama ben içerisine çiçek nasıl koyucam anlamadım..daha önceden aldığım çiçekleri koyamadım içine..

kizlar kagit paralar nasil birikiyor??birde traktorlerden hangisi daha cok ise yariyorrrfisfisfis

biri topluyo mavi
biri ekiyo sarı
birisi çapalıyor pembe-yeşil
hepsi ayrı işe yarıyor hangisini istersen artık üçüde var bende benzin yetişmiyo ama

kağıt para xor birikio yavs kendi kendine level atladıkça falan onu kimse çözemedi henüz

rica ederim cnm opuyorumnanaktan
3 nede ayrı bir özelliği var hangisini daha az yapmaı seviyorsan onu al
çapa mı ekme mi toplama mı

kızlar o paketlerden 24 aralıkta süs çıkcak diyolar
ağaç süslemek için sadece
ben hediye bekliyordum hevesim kursagımda kaldı:umursamaz:

bende yeni başladım kızlar çok zevkli ya niye daha önce fark edememişim ki istekleri yok sayıyodum
şu an level 7 yimmmm

garden shedi bana açıklayabilecek olan yok mu

canım tarlana çiçek ekiyosun onları hasat ederken garden shedine buket atılıyo en fazla 30 çiçek alıyo sonra çiçek arabana tıkla lookinside yazan yeri aç kaç buketin olduğunu görürsün eğer arkadaşlarına vermek istiyorsan share ye basıp çıkan tablodan aşağı yukarı tuşu ile kaç buket vericeğini seçip share yazanı tıklıyosun bi 5 sn içinde seçtiğin çiçekle birlikte yayınla diyen bi yazı çıkıcak yayınla diyosun olay bitiyo ama arkadaşlarına vermek istemiyorsanlook inside ye bastıktan sonra use diyosun ve çiçeği tarlanda istediğin yere koyuyosun

arkadaşlar farmville türkiye grubuna girerseniz kendinize hediye paketi yollayabiliyorsunuz yada çeşitli hediyeler hatta fil bile var şunuda herkese hatırlatayım eğer internet bağlantınız sınırlı ise farmville oyunu kotayı aşıyor yüksek fatura ile karşılaşabilirsiniz.....

yyaaaa bak bunu bilmiyordum.
dikkat ederim .bundan sonra..

arkadaşlar, FV leri nasıl arttırıyoruz, bir şekilde artıyor ama nasıl. bieln varsa yardımcı olabil,ir mi

selam çiftlik ahalisiiiiiiiopuyorumnanaktan
sonundaa 34 olup villamı aldımmmmmm:lepi:da face siteyi geçti yaaa açılmıyoo saatlerce deniyorum sonra farm açılmıyo onuda deneee gece 2.30 ettik villaya yer açıp alacaz diyeeee:bbo:biraz eksikler var ama neyseee düzelirse resmini çekip koyarım burayaa
scaarlet bildiğim kadarıyla onlar level atladıkça artıyo ama mesela ben 35 teyim fv 39 fazlada artmıyo yanii satın alman lazımm bence deymezz:umursamaz:

ay kızlar bende 40 oldum sonunda kaydirigubbakcemile3
bu iş nereye gidiyor bende bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

ordan gitmiyor hediye ya ben cok denedim ama olmuyor kotayı neden asıyorki anlamadım ben 3g kullanıyorum sen nasıl anladın astıgını

biri topluyo mavi
biri ekiyo sarı
birisi çapalıyor pembe-yeşil
hepsi ayrı işe yarıyor hangisini istersen artık üçüde var bende benzin yetişmiyo ama
ya evet benzin nasıl çoğaltılabilir? fisfisfis
markette vehicles'de 1 fuel refill var 3 fv'ye
ama bu 1 fuel,kullanıp bitip,tekrar dolmuyor mu?
dolmuyorsa almam ama benzin kapasitesi yükseliyorsa alırım :hulya:
farmville türkiye sayfasına katılın,herşeyi bedava alırsınız
hmm Face'deki hayran sayfasına mı? :uhm:
ordan gitmiyor hediye ya ben cok denedim ama olmuyor kotayı neden asıyorki anlamadım ben 3g kullanıyorum sen nasıl anladın astıgını

ben de bir arkadaştan duydum hiç birşey indirmemesine,kotayı kullanmamasına rağmen kotadan gidiyormuş
sonra farketmiş farmville kaydirigubbakcemile3

Garden shed nerden alınıyor,daha doğrusu alınır mı kaydirigubbakcemile3
nedir ki bu akannehir
işime yarayacak birşeye benziyor ama bn görmedim hiç CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…