- Konu Sahibi EU3
-
- #2.341
garden shedi bana açıklayabilecek olan yok mu
arkadaşlar farmville türkiye grubuna girerseniz kendinize hediye paketi yollayabiliyorsunuz yada çeşitli hediyeler hatta fil bile var şunuda herkese hatırlatayım eğer internet bağlantınız sınırlı ise farmville oyunu kotayı aşıyor yüksek fatura ile karşılaşabilirsiniz.....
arkadaşlar farmville türkiye grubuna girerseniz kendinize hediye paketi yollayabiliyorsunuz yada çeşitli hediyeler hatta fil bile var şunuda herkese hatırlatayım eğer internet bağlantınız sınırlı ise farmville oyunu kotayı aşıyor yüksek fatura ile karşılaşabilirsiniz.....
ya evet benzin nasıl çoğaltılabilir? fisfisfisbiri topluyo mavi
biri ekiyo sarı
birisi çapalıyor pembe-yeşil
hepsi ayrı işe yarıyor hangisini istersen artık üçüde var bende benzin yetişmiyo ama
hmm Face'deki hayran sayfasına mı? :uhm:farmville türkiye sayfasına katılın,herşeyi bedava alırsınız
ordan gitmiyor hediye ya ben cok denedim ama olmuyor kotayı neden asıyorki anlamadım ben 3g kullanıyorum sen nasıl anladın astıgını
canım tarlana çiçek ekiyosun onları hasat ederken garden shedine buket atılıyo en fazla 30 çiçek alıyo sonra çiçek arabana tıkla lookinside yazan yeri aç kaç buketin olduğunu görürsün eğer arkadaşlarına vermek istiyorsan share ye basıp çıkan tablodan aşağı yukarı tuşu ile kaç buket vericeğini seçip share yazanı tıklıyosun bi 5 sn içinde seçtiğin çiçekle birlikte yayınla diyen bi yazı çıkıcak yayınla diyosun olay bitiyo ama arkadaşlarına vermek istemiyorsanlook inside ye bastıktan sonra use diyosun ve çiçeği tarlanda istediğin yere koyuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?