Farmville Paylam Alan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FARMVİLLE BAĞIMLISINIZ?

• EVET OLDUKÇA

OY: 332 62,1%
  • HAYIR VAKİT BULDUKÇA OYNUYORUM.

OY: 99 18,5%
  • HİÇ OYNAMADIM ODA NE..

OY: 104 19,4%

• Ankete Katılan
    535
kızlar birşey sorucam bu hani fv parası varya,onları nasıl kazanıyoruz benimki çok zor birikiyor akannehir

o büyük evden satın almak için.ekiyom biçiyom.hani varya.1.000.000 olandan ...çok çalışmam lazım çok..

kızlaaarr komşu olmak ister misiniz benimle komşun çoğalsın hediyeler artsııınn....bana özelden atın komşu olmak isteyenler...valla bende tutkunu oldum çiftliğin :)öptüm canlarıımmm...

o büyük evden satın almak için.ekiyom biçiyom.hani varya.1.000.000 olandan ...çok çalışmam lazım çok..

puanın kaç kiii:1shok::1shok:delikafaduldendelikafaduldendemek ki puanın yüksek..o evi almak rüyaa benim için:çok üzgünümuanım çok azfisfisfis

çok çalışmam lazım dememin sebebi zaten o bacım.puanım az..ama bu hırsla çalışırsam 20 güne kadar alırım...hiç paramı harcamıyom .gereksiz kullanmıyom...habire biriktiriyom.şu an 80.000 oldu gibi..tek ev alacam o evi alacam...kafayı taktım o eve...

33.leveldeyim.. villa icin para biriktiriyorum az kaldi..
ayiptir sülemesi 700 küsür coinsim var, kaldi 300kaydirigubbakcemile3

balkafa merak ettim eklesene buraya resmizemuszemus

kizlar araziyi nasil genisletebilirizz?yardimci olursaniz sevinirim..

delinin biri sanırsam yabancılardan level 70 tarlada tek ot yok ama 30 villa var
aşmış millet

33.leveldeyim.. villa icin para biriktiriyorum az kaldi..
ayiptir sülemesi 700 küsür coinsim var, kaldi 300kaydirigubbakcemile3

balkafa merak ettim eklesene buraya resmizemuszemus

Param yeni çıkan ürünlerde anca buna yetti :) diğerlerinde gözüm vardı ama 1 gün sonra kaldırılcak kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $14368_1252016933450_1020322948_30798696_4417438_n.webp
    33 KB · Görüntüleme: 19
Param yeni çıkan ürünlerde anca buna yetti :) diğerlerinde gözüm vardı ama 1 gün sonra kaldırılcak kaydirigubbakcemile3

güzel olmus, o balon arbasindan bende istiyodum
kiyamadim paraya... delikafadulden

oyun 70.levelde bitiyo diye biliyodum..CADIARZU

Benim delü aşgum da satmış tarladaki hayvanları filanakannehir ev almıştı evide satmış:gitme: ahh ahhh o kadar ek biç topla sat para biriktir alll sonra gitsinnnn:sinifsinif:

Bu arada level 26:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…