FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

yesilim abla benimde gitti ole fvlerım 34 tane hemde bigün bi actım yok bende toolbarı yukleyerek almıstım..bence bu farmvılle bızı kandırıyo 25 fv verıyorum dıye toolbarı yukleyın dıyo sonrada hemen kullanmazsan gerı alıyo yoksa benım komsularımın arasında fv calıcak potansıyele sahıp kımse yok..

kızlar barn genişletiyorsanız 3 gunde 10 kişi tıklamazsa fv lerinizden gidiyor yeni gelen at içinde gecerli 20 fv gidiyor ama bugun bi actım bütün arkadaslarım fv lerim gitti diyor galiba zygna dan kaynaklı geri gelir inş

aaa evet ben gecen günlerde tavuk kumesımı buyuttum ama arkadaslarımmı yardım ettı bılmıyorum...soylemıstım hatta burda fvlerım gıttı dıye

tamam işte 3.gun sonunda size su kadar fv ile büyütebiliriz diyorlar herkes yanlıslıkla buy tıklıyor o zaman fv ler gidiyor

Yeni bir gorev daha arkadaslar :bbo:

•Yellow Ribbon: Open 5 Mystery Eggs.
•White Ribbon: Open 25 Mystery Eggs.
•Red Ribbon: Open 75 Mystery Eggs.
•Blue Ribbon: Open 150 Mystery Eggs

of bilsem açmazdım yumurtalarımı dolu vardı gecen gun actım

yok kızlar komşularımın hiç biri fv çalmaz. ama sildim farmville deki tüm yardım linklerini. nedenini bilmiyoruz işte. biz bittik bu oyun bitmez.

yardım linki değil yanlış anlamışsınız barn büyütme istegi yapmıssanız yada kümes 3 gun sonunda size uyarı geliyor su kadar kişi eksiginiz var diye büyütmek istiyormusunuz diyor buy tıklayınca fv leriniz siliniyor kümes yada barn büyüyor bu hatayı herkes yapıyor bide yeni cıkan atta aynısı oldu benim 20 fv m gidiodu az kalsın kurtardım bu 2 gundur herkesten duyuyorum fv lerim gidiyor diye zynga dan kaynaklı yerine gelir umarım

kızlar yeni uçak gelmiş ne işe yaradığını anlamadım ama fasulya ekmiştim daha yatişmesine vardı bi uçurdum hepsi büyüdü...nasıl çalışıyo bu uçak amacı ne ..

amacı gördügünüz gibi ekinlerin daha hızlı yetişmesi
ama dikkat ilk uçuş deneme uçuşu dierleri fv ile

bnmde 15 fv kayboldu geçen gün ne oldu nereye gitti anlmadım valla

uçak fv istio tıklayınca ya keşke almasaydım :1closedeyes:

Market bölümünden 30.000 coisn karsiligi alinan bu ucakla ekinler artik daha hizli yetisiyor.

Dikkat: Deneme ucusu bedava ancak ikinci ve diger ucuslar Fv cash karsiligidir

Gübre ucagi sadece dekorasyon ürünü degildir, kendi tarlanizi gübrelemek icin ve ekinlerinizin daha hizli yetismesi icin bir kere gübrelemesi yeterlidir.

Marketten aldiginiz Biplane (Gübre ucagi) ni ciftliginiz herhangi bir yerine birakin. Üzerine bir kere tiklayin Apply instant Grow a tiklayin.Mesela %65 peas Gübre ucaginin havalanmasi ile %100 olacaktir.

Sonuc: Ekinimiz %100 olurken Ucagimiz hic benzin harcamadi.

Fv degeri ekininizin zamani ile hesaplanmaktadir: 24 saatiniz kaldi ise 12 Fv cash den basliyor.

ev guzelde cok pahalidelikafadulden benim 1.500.000 coinsim var daha cok calismaliyim sempatiksalakcinni

Farmville 03/06/2010 tarihinde menude degisiklik yapti ..
Simdi bunun hakkinda bilgi verecegim arkadaslar ;
Oyunun ilk gününden buyana görmeye alistigimiz ve severek kullandigimiz silme araci kirmizi kürek menüden kaldirildi. Bunun yaninda menüye el ve ok seklinde bir isaret eklendi bu da; Dekorasyon yaparken artik ürünlere tiklayip Move yapmamiza gerek kalmadan sadece tiklama ile yer degistirmesini sagliyor.

Plow Tool Menüsü: Harvester (Bicer), Seeder ( Mibzer), Tractor ( Traktör)

Recycle; Kirmizi küregin yerine eklenen yeni silme araci.

Silme islemine basladiginizda karsiniza ilk olarak yukardaki popup gelecek, Buraya cok dikkat etmeliyiz;

Turn on Quick Delete; Burayi isaretlediginizde size tekrardan silinsin mi sorusu gelmeden tek tiklama ile herseyi siliyor. Bu durumun bir iyi birde kötü yani var.

iyi yani: Saman satarken her seferinde emin misiniz sorusu cikmadan tek tik ile samanlari satabilirsiniz.

kötü yani: Dikkat edin saman satarken yanliskla baska birseye tiklarsaniz bu ev, köpek, Havuz ne olursa tek tiklama ile silip gececektir.:bbo:

Dont Warn me abot: burayi tiklarsaniz her item satildiginda size emin misiniz sorusunu soracaktir.

Move Tool; Itemlerin yerlerini tek tiklama ile degistirmeye yarayan menü

Bu yenilik hayatimizi kolaylastiracak farm'da : )

kolay gelsin kaydirigubbakcemile5​

yenilikler için saol zepp ev cok pahalı ya 3.000.000 var benimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…