bugun gelen weddıngde alınacak hediyeler
10 hediye
20 hediye
30 hediye
50 hediye
75 hediye
100 hediye
beğenmedi hediyeleri :1closedeyes:
bende:1closedeyes: o yuzden toplamayacagim
zaten bu seferki toplama daha zor mesela 4 yumurta 4 çikolata 2 süt fln topladıdında 1 tane toplamıs oluosun saçma yani hediyelerde guzel değil bende ugrasmıyorum
aynen canim hic ugrasmaya degmez :1closedeyes:zaten bu seferki toplama daha zor mesela 4 yumurta 4 çikolata 2 süt fln topladıdında 1 tane toplamıs oluosun saçma yani hediyelerde guzel değil bende ugrasmıyorum
Evet cok zormus,100tane nasil toplanabilir ki bu durumdadelikafadulden
aynen canim hic ugrasmaya degmez :1closedeyes:
: ) toplanir da neyse :jeyyar:
biranne önceki sayfalarda anlattım tool bar indirip 25 fv kazanabiliosun 1 defaya mahsus köpeklerinde baglantıdan koşmuyor olabilir bazen baglantı dusuk olunca hayvanlar hareket etmi
teşekkürleeeeeeer.köpeklerim bağlantıdan değil,2 çit arasında olduğu için koşmuyormuş,çok sağ ol,artık sayende koşuyorlar tekrar teşekkürler.:sm_cool:
biranne önceki sayfalarda anlattım tool bar indirip 25 fv kazanabiliosun 1 defaya mahsus köpeklerinde baglantıdan koşmuyor olabilir bazen baglantı dusuk olunca hayvanlar hareket etmi
teşekkürleeeeeeer.köpeklerim bağlantıdan değil,2 çit arasında olduğu için koşmuyormuş,çok sağ ol,artık sayende koşuyorlar tekrar teşekkürler.:sm_cool:
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?