FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

bana bugün bi arkadasim renkli inekten yollamis ama nerden yoladi bilmiyorum yalniz cok sevindirik oldum :)

zepp parkina bayildim cok hos olmussssssssss

Farmville bugun oyuna bir cok degisik hayvan getirdi, Bu hayvanlardan bir kaci kacak hayvan olarak bir kacida marketten satin alinabiliyor. Asagidaki hayvanlar ise Nursery Barn dan cikan hayvan cesitleri.

Farmville 28/05/2010 tarihli updatesi ile oyuna yeni bir heycan katti; Artik Buzagi ve Tay lar büyüyecek.
Nursery Barn icindeki buzaglariniz ve Taylariniz birazcik sans yardimi ile ertesi güne büyümüs bir hayvan olacak. Öncelikli büyüyecek hayvanlari asagidaki listeden görebilirsiniz.
Nursery barn cikacak olan hayvan cesitleri,

Chocolate Calf (Buzagi) = Holstein Cow (Inek) Üretiyor
Longhorn Calf (Buzagi) = Holstein Cow (Inek) Üretiyor
Kelly Green Calf(Buzagi) = Chocolate Cow (Inek) Üretiyor
Percheron Foal (Tay) = Cream Draft Horse Üretiyor
Purple Pony Foal (Tay) = Light Blue Pony Üretiyor
Clydesdale Foal (Tay) = Cream Draft Horse Üretiyor
White Foal (Tay) = Black Horse Üretiyor
Pinto Foal (Tay) = Black Horse Üretiyor
Green Calf (Buzagi) = Chocolate Calf (Buzagi) Üretiyor
Pink Patch Calf (Buzagi) = Chocolate Calf (Buzagi) Üretiyor
Neapolitan Calf (Buzagi) = Chocolate Calf (Buzagi) Üretiyor
Fan Calf (Buzagi) = Chocolate Cow (Inek) Üretiyor
Pink Pony Foal (Tay) = Light Blue Pony Üretiyor
Regular Calf (Buzagi) = Holstein Cow (Inek) Üretiyor
Light Blue Pony Foal (Tay) = Light Blue Pony Üretiyor
Brown Pony Foal (Tay) = Light Blue Pony Üretiyor
Black Foal (Tay) = Black Horse Üretiyor

bende istiyorum ondan yaaa şimdi 3 tayım var 2keçim bide yeni kahverengi buzagıdan aldım

bnde hiç biri yok :)))))

kız durmadı gündüz bakamadım gecede yemeğe gittik yarın inş alabilirim bella paise gitmezsek tabii

cicekli inek bana bi arkadasdan hediye geldi bugün ama nasil yapti hicbir bilgim yok
siyah beyaz buzagidan yayinladim ve anasida yani büyümüs halide bana hediye olarak kaldi :)

Iki acilmamis ürün farmville serverlerinde bulundu, Nezaman ve nasil oyuna dahil olacagi konusunda hic bir fikrimiz yok ancak, Blue Jay Mysrery Box hediyelerinden cikan kuslari andiriyor.

Farmer’s Market;

Farmers maret bu hafta icinde aktif hale geldi,

Level 15 siniri getirildi, Level 15 den asagilarda Farmers market aktif olmayacak.

Farmers market ile xp, Coins veya benzin kazanabilirsiniz.

Nursery Barn;

Nursery barn´a yeni özellikler eklendi, artik yavru hayvanlariniz büyüyecek

Yavru hayvanlariniz kücükken degisik renk büyüynce degisik renk olarak ayarlandi.

Pefumery, Weingut, Workshop;

Bu binalar yapildi hazirlandi kisa bir zaman icerisinde youna dahil olacak,

Suanki planlarimizin icine bu 3 binayida alirsak Farmville anlasilmaz bir oyun olur.

Yeni menü Ayarlari

Yeni bir menü ayari yapilacak, Eskiye oranla daha kullanilsi ve hizli olacak.

Menü Özellestirile bilecek, istediginiz menü itemini kaldirip ekleyebileceksiniz.

Co Op Farming

Co op farmin cok degisecek yeniden yapilandirilip sizlerin hizmetine sunulacak.

Yeni özellikler eklenecek hakki olmayan kimse ödül alamayacak.

Yeni bir inek

Yeni gelecek olan incek Coins le satin alinacak,

Gübreleme

Gübreleme islemi bu hafta icinde degisecek ve yerine yeni bir cok kullanilisli sistem gelecek. Ciftlikleriniz havadan gübrelenecek.

Bedava 1 Fv Cash ve Doble Mastery puani, farmvilleden iki yenilik, bunlardan birsi bu hafta sonu hangi ürünü ekerseniz ekin duble masrery kazanacaksiniz. Normal de Safak basina 1 mastery puani aliyorduk simdi ise bu hafta sonu boyunca ektigimiz ürünlerden 2 mastery puani alacagiz.

Bu Yenilik icin öneri;

2 Saatlik ve 4 saatlik ürünlerin mastery Levhasini almaniz icin cok önemli bir firsat. Süresi kisa olan ürünleri bu hafta sonu ekmenizde fayda var.

ikinci yenilik ise Farmville herkse 1 Fv cash bedavadan vericek, peki siz bu 1 fv yi nasil alirsiniz? Farmville oyunu oynarken ekranin tam altinda cikan kücük duyurular bölümünde altdaki resmi gördügünüzde Resmin üzerine tiklamalisiniz.

Burda altda gösterilen Visit Now dügmesine tikliyorsunuz. hepsi bukadar 1 Fv cash Gift Boxa gelmeyebilir, direk sahip oldugunuz Fv nizin üzerine ekleniyor da olabilir.

bende dısardaydım bugun şimdi girdim acılmıyor ya sanırım yükleme fln var ama ürünler yanmıyor site kaynaklı oldugunda

bugun gelen weddıngde alınacak hediyeler

10 hediye

20 hediye

30 hediye

50 hediye

75 hediye

100 hediye

Farm helper i biliyor musunuz?
Bu program sayesinde tek tek yada traktorle ekiciyle biciciyle ugrasmani gerekmiyor.Benzinde gitmiyor.
Program i googledan yazip indirebilirsiniz.Programdan facebook hesabiniza giris yapinca oyn aciliyor ve 1 tiklamizla herseyi yapior.
Eger olmussa ektikleriniz hemen topluyor, bisey ekmek istediginizde listeden secince butun tarlanizi biçip ekiyor ve komsularinizi gübreleyebiliyorsunuz.

bu tur programlar paylasmiyoruz arkadasim burda
bilen biliyor zaten
link verme gibi bir hataya dusmeyin
formumuzda bu tur programlara yer yok cunku

Arkadaslar simdi aldigim bilgileri iletiyorum ;

'Farmville Giris ve Server problemi, 29/05/2010 Bugün oyuna dahil olan ve sabah erken saatlerde tüm oyuncularin ekranina gelen Tuscan Wondering isimli yeni ürünün dagimitinda yasanan server problemi nedeni ile Farmville oyununa girilmiyor. Oyuna girebilenler Tuscan Wondering cadiri almayanlar yani ( Sabah oyuna girmeyenler) dolayisi il...e Tuscan Wondering cadiri almayanlardir.
Not: Ürünler ve Köpekler garanti alantina alindi. Cürüyüp kötü olmayacak. Co op Göevi yapanlarin görev süresi hakkinda bilgi verilmedi.
Hatanin en kisa sürede düzeltilmesini umuyorum ...

bol hasatlar ; )

evet canim bugun hic giremedim genel bi sorun
tum arkadaslarimda var :bbo:
acıldı cnm girdim ben şimdi

ben bu programı kullanmanızı önermiyorum hesabınız kapatıldıgında ne demek istedigimi anlarsınız zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…