anam yeniymiş hemen almam lazım hemen
Zepp parkin cok tatli yaaa,özellikle koyunlu-tavuklu atli karincan cok güzel.Sanirim eski mystery boxtan cikmiss...
bende dısardaydım bugun şimdi girdim acılmıyor ya sanırım yükleme fln var ama ürünler yanmıyor site kaynaklı oldugunda
Farm helper i biliyor musunuz?
Bu program sayesinde tek tek yada traktorle ekiciyle biciciyle ugrasmani gerekmiyor.Benzinde gitmiyor.
Program i googledan yazip indirebilirsiniz.Programdan facebook hesabiniza giris yapinca oyn aciliyor ve 1 tiklamizla herseyi yapior.
Eger olmussa ektikleriniz hemen topluyor, bisey ekmek istediginizde listeden secince butun tarlanizi biçip ekiyor ve komsularinizi gübreleyebiliyorsunuz.
bu tur programlar paylasmiyoruz arkadasim burda
bilen biliyor zaten
link verme gibi bir hataya dusmeyin
formumuzda bu tur programlara yer yok cunku
acıldı cnm girdim ben şimdievet canim bugun hic giremedim genel bi sorun
tum arkadaslarimda var :bbo:
Farm helper i biliyor musunuz?
Bu program sayesinde tek tek yada traktorle ekiciyle biciciyle ugrasmani gerekmiyor.Benzinde gitmiyor.
Program i googledan yazip indirebilirsiniz.Programdan facebook hesabiniza giris yapinca oyn aciliyor ve 1 tiklamizla herseyi yapior.
Eger olmussa ektikleriniz hemen topluyor, bisey ekmek istediginizde listeden secince butun tarlanizi biçip ekiyor ve komsularinizi gübreleyebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?