FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

Co op farmingin Very Berry ( Siyah üzüm) Görevi ile verdigi hediyesi okul otobüsü ayni zamanda 3*3 9 bikacli bir traktör oldugu ögrenildi, Traktör isleminin aynisini yapiyor üzerine gelip mause ile tikladiginizda Plow dügmesinin aktif oldugunu göreceksiniz. Plow dügmesine tiklayip tarlanizi daha hizli bir sekilde sürebilirsiniz.

yeni rıbbon görevi

Yellow Ribbon: Place 5 Hay Bales – 25 XP & 500 coins.
White Ribbon: Place 50 Hay Bales – 100 XP & 2,500 coins.
Red Ribbon: Place 100 Hay Bales – 250 XP & 5,000 coins.
Blue Ribbon: Place 250 Hay Bales – 1,000 XP & 1,000 coins.

Bu gece itibariyle yeni bir atımız daha oldu.Sahip olabilmek için aynı barn büyütme gibi ask for help yayınlayarak 5 arkadaşınızdan 3 gün içinde yardım aldığınızda gift kutunuza bu vahşi attan gelecek ve tayını paylaşabileceksiniz.
Ask For Help dugmesine basip facebook ana sayfanizda yayinlamaniz isteniyor. Yayinladiktan sonra bu yayina en az 5 arkadasiniz tikladiginda yaban atini alabilesiniz. Bunun icin ise 3 gününüz var. Yani 3 gün icinde 5 arkadasiniz bu yayina tiklarsa Farmvillenin yeni ati Wild Mustang ( Yaban ati) ni alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
you haybalelerle ilgili şeyi anlamadım ya resimdeki şeklimi yapmamız lazım?

tamam youcum ben bütün haybale ribonlarını tamamlamışım zaten.

yarın yeni hediyeler gelcek ay cok mutluyumzemuszemus
bu arada altın yumurtadanda yeni tavuklardan cıktıııııı

kızlar yurt dısında farm oynayanların katıldıgı bir yarısma bakında tarla görunakannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni mystery boxdan cıkanlar

YENı MYSTERY BOX'TAN ÇIKANLAR
1-EV
2-ÇAYIR KÖPEĞı
3-DOMUZ
4-ÖRDEKLı DÖNME DOLAP
5-KAYIKLI GÖL

bayılıcıııııııım 8 tane aldım
3 tane dönme dolap
2 domuz
2 köpek
1 de ev çıktı
göl istiyorum göllllllll

bayılıcıııııııım 8 tane aldım
3 tane dönme dolap
2 domuz
2 köpek
1 de ev çıktı
göl istiyorum göllllllll

gozun doysun gozun :mymeka:

3 tane aldim sabah sabah :1rolleyes::sm_cool: aha cikanlar
ev istiyorum birde alacagim box
: )laelaelaelaelae

Arkadaslar resim eklerken dikkat edelim lutfen kendi emegimizle ekleyelim resimleri ki
aldigimiz sitenin ismi gorunmesin ;ok ?

ben ekledimde sonradan fark ettim
kız zepp sende ev var zaten o evin aynısı cıkıo

you bende 1 tane aldım göl cıktı ama ben ev ıstıyodum..neyse golde guzel balıklar atlıyo ıcınde

you bende 1 tane aldım göl cıktı ama ben ev ıstıyodum..neyse golde guzel balıklar atlıyo ıcınde
bende şans mı var hep hayvan cıkıo bende hayvan istemiyorum bak 9 tane aldım 2 köpek 2 domuz 3 dönmedolap 1 ev 1 göl çıktı ben sadece evle göl istemiştim:kedi:
ev istiyoruuuuuuuuuuuum :))))))))))

bende varzemuszemus

lanet olsun ya bu kutulardan hayvan cıkmasın son 16 fvmle bı kutu daha aldım domuz cıktı yaa ev ıstıyodum halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…