FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

devamlı ekip biçersen fv lerin yukselir yeşilim baska yolu yok yada kredi kartıyla alacaksın

kızlar gazetede okudum buyrun ;

Yaklaşık 48 milyon kayıtlı kullanıcısı olduğu sanılan Facebook'un popüler çiftlik oyunu Farmville, Facebook'tan ayrılıyor.

Facebook'un anlaşmalı olduğu en büyük şirketlerden biri olan Zynga'dan yapılan açıklamaya göre Farmville başta olmak üzere FishVille ve Mafia Wars gibi popüler Facebook oyunları artık Facebook'ta yer almayacak ve Zynga yoluna yalnız devam edecek.

Zynga'nın bu kararı almasında Facebook'un Farmville ve diğer oyunlar için getirdiği bazı sınırlamaların etkili olduğu sanılırken, Zynga'nın ne zaman Facebook'u tamamen bırakacağı henüz netlik kazanmadı.

yavru kacak hayvan olarak gelemez o renk inek olur belki inek kacak hayvan olarak gelecektir ,size bir bilgi

SAHTE YAYINLARA DIKKAT; SON IKI GÜNDÜR MAVI TÜY VE SIYAH YAVRU AT SEKLINDEKI FARMVILLE YAYINLARI : KITLE TOPLAMAK ICIN ACILMIS SAYFALARIN YAPTIKLARI OYUNDUR. SAHTE YAYINLARI AYIRT ETMEK ARTIK COK ZOR YAYINA TIKLADIGINIZDA SIZDEN BEGENMENIZI ISTERSE BILINKI O SAHTEDIR.

youcum yani çilekten 500 tarla ektiğimizde 1 yıldızımız tamamlanmış oluyo dimi yanlış anlamıyorum.

yeni mystery boxdan cıkanlar köprü çıkacagını bilsem alırım ama
Yaya köprüsü
Erkek Devekuşu
Hummingbirds
Water Mill
Ördek Çeşmesi
Beyaz Stallion

Son düzenleme:

Yakında tarlamıza 26x26 gelecek ancak henüz bu haber doğrulanmadı.oyunu yüklediğinde markette görebileceksiniz

Şu farmvılle kalkıyormuŞ olayına bır aÇıklık getırelım

yaklaŞık 1 ay Öncesınde dolaŞmaya baŞlayan haber Şu sıralar epey popÜlerleŞtı...farmvılle facebooktan ayrılıyomuŞ sÖylentısınden bahsedıyorum

arkadaŞlar bÖyle bır durum hakkında farmvılle'den herhangı bır aÇıklama gelmedı yanı Şuana kadar netleŞmıŞ bır karar y...ok o yÜzden bu olay Şımdılık asılsız...

Ayrıca kalksa ne olur ? Benım Şahsı fıkrım ıyı olur.neden mı ? ÇÜnkÜ oyuna gırmekte karŞılaŞtıĞımız bırÇok sorun facebook altyapısı ıle farmvılle altyapısının uyuŞamaması oyunun facebook Üzerınde rahat hareket edememesı ve ÇeŞıtlı facebook kısıtlamalarından kaynaklanıyor..
SonuÇta facebook'un kuralları var ama farmvılle facebook'tan ayrılı kendı ınternet sıtesıne geÇer orayı da oyunu gayet kullanıŞlı ve akıcı bır Şekılde oynanacak hale getırırse bu mÜthıŞ bır oyun ortamı saĞlar bızde zevk alarak oynarız...

Zaten bu oyundakı problemler ÇoĞu arkadaŞı soĞuttu sadece bu ay 4 mılyon kullanıcı farmvılle oynamayı bıraktı ben emınımkı bunların ÇoĞu sırf bu oyunun aÇılmaması gÖrevlerın eksık bozuk ÇalıŞması v.s. Sorunlara dayanamadı ve bıraktı...

SonuÇ: Şuan Öyle bır haber yok farmvılle tarafından aÇıklanmıŞ ama Şu var ınŞ ayrılır ve oyunu oynayanlar artık bu facebook-farmvılle anlaŞmazlıĞından doĞan Çıleden kurtulu zevkle oyunlarını oynar :)

Farmville tam degisiklige hazirlaniyor, yeni hazirlanan yumurtalar rengarenk ve hemen akla yeni gelecek Tavuk ve Horozlarin renklerini getiriyor. Bu yumurtalar yakinda farmvillede olacak fakat yumurtalar aktif olmadan önce Farmville Horozu yayinlanacak, her kümes 1 horoz alacak ve horozun rengine göre yumurtalar vericek. Bu demek oluyorki her yeni yumurta icin yeni hediyeler yapilacak.
Farmville kirmizi dalgali yumurta

Farmville kahve rengi dalgali yumurta

Farmville Koyu dalgali yumurta
Yeni Mystery egg ler ne zaman gelecegi tam belirlik kazanmadi gendelde ürünler hazirlandiktan bir kac gün sonra markette oluyor.

Farmville ürünleri arasinda en güzellerinden ve göze hitap edenlerden birisi daha yapildi fakat hanüz aktif degil. Büyük ihtimal Fv ile markete gelecek olan büyük yüzme havuzu (Big Splash) umariz az bir fv ile gelir de herkes alir.
Farmville Big Splash

Farmville Mavi Semsiye

Farmville Yesil Semsisye

Farmville kirmizi Semsiye

Farmville Toskana Outdoor Masa Unreleased

Farmville Adobe Rock Pencere Unreleased

Adobe ve Güney bati ürünleri son updatesi 12/05/2010 yeni bugün yapildi, artik gelecek olacak ürünler toskana ürünleri olacaktir.

Son düzenleme:
yeni mystery boxdan cıkanlar köprü çıkacagını bilsem alırım ama
Yaya köprüsü
Erkek Devekuşu
Hummingbirds
Water Mill
Ördek Çeşmesi
Beyaz Stallion

bnde köprü çıkar hevesyle aldım ama water mill yani şu ev çıktı :)) su değirmeni güzel ama beğendm

banada keşke değirmen çıksa hayvan cıkar diye almıyorum korkumdan :bbo: sevmiorum hayvanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…