FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

benimde fv az ne yapsam yükselmiyor ama bir arkadaşım gerçekten parasıyla satın alıyor...ben taraftar değilim keyfine oynuyorum. Zaten kızım bakıyor daha çok.

köpeğim kaçmış 2 taneydi. 3fv değil ama 65 fv ye alınıyormuş.
nerde o kadar para yok ki.
3 fv deil 2 fv ye alıosun canım az önce aldım kendiminkini 3 gundur yemlemiodum kaçmış sen yenisine baktıgın için 65 fv görüosun
350 depomu akannehir
maşallah Allah daha çok versin :)
koleksiyon görevimi bitirdim ondan 350 hatta bi ara 400 küsüre cıkmıstı şimdi kullanmaya basladım
canım 4 saatlik ek topla seninde olur ben hep 4 saatlik ekiyorum devamlı artıyor fv lerim
resimler alıntı malesef bnde fv zedelerdenim fv işini zep be you_know a sormak lazım en çok onlar tüketiyo yasakkelime

bnm birikmiş 16 fv param var harcamaya korkuyom :1shok:

kaydirigubbakcemile3

Farmvilleye Kamerami geliyor, 07/05/2010 Tarihli updateden sonra oyuna girenlerin gözünden kacmayacagi sekilde menü ekraninda bir bosluk olustu, bu boslugu merak edenlerin merakini gidermek icin biraz arastirma yaptik ve buraya gelecek olan kameranin yeri oldugunu ögrendik. Ciftliginizi video ve kolayca yayinlamak icin farmvilleye kamera geliyor

you know tatlım bişi sorcam 70 level olsan toplam fv paranda 70 olur.ama bakıyorum bazı arkadaşlara fv lik aldıkları ev olsun başka dekoratif eşyalar olsun 70 fv .yi aşmış gitmiş. nerden baksan 100-200 fv lik para harcamaları gerekiyor.nasıl oluyorda fazlasını buluyorlar.başka tarlası bile olsa imkansız gibi görülüyor.neyle alıyorlar kuzum de hele bi yaa kafamçokkarıştı .bende istiyorum güzel evler eşyalar ama :1no2: yohturr..

Ay irnam ne biçim evler görmüyormusun pinokyonun marangoz babasının elinden çıkmış gibi ...yani çok istikrarsız bi yanda şato gibi, bi yanda tahtadan .....hem hileyi boş ver biz oyunumuza bakalım...anlattılar bana ne hileler yapıldığını, eee o zaman oyunun ne anlamı var
biz paramıza bakalım istediğimizden alalım şekerim.iki tarlamız var biri 12fv biri 22 kafanı takma :):)

canım benim hileyi bende istemem.acaba diyorum bazen kredi kartlı penceler cıkıyor ordanmı alıyorlar farm tutkunları onu merak ediyorum canım ya..yabancı bir arkadaşın tarlası var,daha leveli 30 larda bişey ,ama bi görsen tarlasını o kadar harikaki şaşarsın.ormanlar içinde fışkıran şelalesi ve onu takip eden yer yer havuzları yine ağaçlar içinde irili ufaklı fv lik evleri.. hususi onu seyrediyorum varya ooff offf.villa bile hiç hoşuma gitmiyor benim artık.. param olsa o şelaleden alacam ama kaydirigubbakcemile3

o dediğim kişiyi bile sildim ayy üç kuruş param var onuda kaybetmeyim :roflol::roflol:

canım özeline atacam bakarsın zemuszemus

yeni evleri bende sevmedm:umursamaz:
evet bi ara komsu olanların bahcesinden fv leri çalıyordu bir grup ama onun nasıl oldugunu bilmiyorm o hileye giriyor benm yaptıgım hile değil konu baslıgına uymamız gerektiginden burada söylemiyorm yanlış anlaşılmasın bak seninde 2 tarlan var 22 fv olandan kendne mystery box gönderebilirsin iş bu kadar yani oyunda olan bişi bu hile değil

youknow sizinle alakası yok canım.bize söylenenler o. eşimin 12 fv benim 23 fv var o nasıl olacak yazar mısın? eşimi kendimi nasıl çoğaltacağız

ayis ayinin 10´u pazartesi geldi sayilir ve farmvillenin yeni anlasmasi ZYGNA ve 7-Eleven Store (USA da bir Süpermarket) ile yapilan anlasma geregi farmvilleye yeni bir cok ürün gelecek. Bu ürünlerden Napoli inegi ve buzagisini sizinle paylasiyoruz. Bu yeni inek ve buzagiya siz ne isim vermek istersiniz? Vanilya inegi, Cilen inegi, Cikolata inegi?
Neapolitan

neapolitan cow

Farmvilleye bu haftadan itiberen gelecek olan Blueberry calf´in (yabanmersini) buzagisi´n büyük ihtimal kacak hayvan olarak gelmesi bekleniyor. Kacak hayvanlar bildiginiz gibi komsulariniz tarafindan yayinlanan farmville hayvanlaridir.Coins veya fv ödemeden yayinlara tiklayip alabilirsiniz.
Yaban Mersini Buzagisi

Mayis ayinda farmville 4 milyana yakin oyuncu kaybetti ve bunun pesine düstü, ciftciler oyunu neden terkediyor? Gecen ay 82 milyon olan aynanma sayisi bu ay 78 milyonda kaldi ve farmville icin 4 milyonluk cevapsiz soruyuda birlikte getirdi. Cifciler neden farmville oyununu oynmayior;

Bunlarin en basinda facebookun sürekli kendini yenilemesiyle farmville ve benzeri sosyal oyunlari sürekli oynanmasi imkansiz hale getirmesi,
Farmville oyununda son zamanlarda gelen yeniliklerin cogu Fv Cash karsiligi oyuna gelmesi ve Cash satin almak istemeyenlerin oyunu birakmasi.
Giris problemi yapasayan oyunculara gerekli hassasiyet gösterilmesi
Belirli bir levelden sonra oyunun bitmesi 70. levelde oyunun son bulmasi.
Bunlar bugunden itibaren farmvillenin öncelikli konulari olacak ve yakinda gelecek tüm yenilikler bu oyuncu kaybini geri cekmek amacli olacak.
Peki sizce farmville denden bukadar oyuncu kaybetmis olabilir?

Farmville ve ZYGNA hesap acanlara bedava 25 fv cash veriyor, fakat hesabiniz acildiginda en az 5 dolar degerinde fv satin almaniz gerekiyor. 5 dolarlik fv yi aldiginizda 25 Bedava Cash da hediye olarak geliyor. Burda dikkat etmeniz gereken sey bedava cash hesabinizdan direk hediye kutunuza geliyor.
25 Fv Cash
Hesap acmadan önceki ZYGNA hesap ekrani
Farmville 25 bedava FV
Hesap actiginiza ve 25 bedava cash aldiginiza dair bildiri.

Farmvilleye yeni gelecek olan tosakana ürünleri iyice belirginlesti. Tuscany Round Planter´in yani sira Modern Wood Table ve Modern Black Table´nin de ne icin kullanilacagi merak konusu oldu. Bun yenilikle birlikte göze en cok hitab eden ürün ise altdaki yüzme havuzu waterslide oldu.
farmville waterslide

moderntableblack

farmville moderntablewood

planterround
Not: Bu ürünler Farmville Markette olana kadar ne zaman gelecegini kimse bilemez.

Farmville oyunculari arasinda yapilan bir arastirmada farmvilleye gelecegi önceden duyurulam ve coinsle markete satilacak olan Benzin istasyonu ve Firin en cok beklenen ürün oldu.
Buna göre en cok beklenen ürünler söyle siralandi
Farmville-benzin-istasyonu
Benzin istasyonu buildings bölümüne gelecek ve 10.000 coins karsiligi satilacak. Günde bir kere hasat edilip benzin elde edilecek.
farmville--firin
Farmville Firini buildings bölümüne gelecek ve günde bir kere hasat edilecek
Farmville köpek evi
Farmville köpek evi dekorasyon bölümüne gelecek iki cesidi olacak birisi fv ile birisi coins ile satilacak.

arkadaşlar ben 3 gün önce tüm komşularıma hediye gönderebiliyordum.şimdi ise yanlızca 30 kişiye gönderebiliyorum.sizdede böyle bir sorun varmı?

hediye gönderme konusunda benımde aklımda sorular var geçen hafta bi kişiye tam 25 tane hediye yoladım aynı gün hatta aynı saatte...normalde bi kişiye günde bi kere hediye yollanıyo...anlamadım gitti.

hediye gönderme konusunda benımde aklımda sorular var geçen hafta bi kişiye tam 25 tane hediye yoladım aynı gün hatta aynı saatte...normalde bi kişiye günde bi kere hediye yollanıyo...anlamadım gitti.

o gün oyunda açık vardı yeni yükleme yapılıyordu öyle bir avantajımız oldu ama artık yok kapattılar o açığı aynı kişiye günde 2-3 kez sanırım hediye yollnabiliyor ama belirli saatin geçmesi lazım arka arkaya yollanmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…