anneler günü icin gelicek olani sabirsizlikla bekliyorum
harikasiniz zeppim ve you knowum
canım sınır 50 dierlerini alsanda görünmez yani silinir hediye kutunu boşalt
şu ahır toplama koleksiyonlarının parçalarını birleştirirken yayınlamadım ama daha önceki sayfalarda trade yazsına tıklayın denmiş şu trade yazısı nerede cıkıyor yayın yapmam için nereye tıklamam lazım bir anlatsanız çok sevinirim...
eger köpeginizi Avatar (Ciftci) nizle yan yana saman balyalari arasina korsaniz köpeginiz ac kalsa mama vermesinizde kacmiyor.
Köpegi ve ciftciyi ayri ayri saman balyalari arasinda koymayin ikiside yan yana olsun. Tabi 14 günlük büyüme süreci sonrasi köpeginizi saman balyalari arasindan cikartabilirsiniz.Farmvillede köpeginiz kacmasin
Yukardaki anlatim hergün farmvilleye oyununa giremeyenler icin, düzenli olarak her gün besleyenlerin köpekleri zaten kacmiyor.
alıntıdır
ahır toplamayla koleksiyon parçalarının alakası yokki bilmiyorumkismile
koleksiyon parçalarınının oldugu yeri açınca zaten görürsün tamamlanmıs varsa trade yazar onu yayınlaman lazım öyle görev tamamlıosun ben coktaaaaan bitirdim o göreviaklinialirimsmile
bi de denendi kaçmıo yazmşlardı bnde sevnmiştim :)
ya bu samanlardan şelale gibi yapılıyoya hani merdiven gibi görünüyor nasıl yapılıyor onun hilesi ne bilen varmı çok uğrastım olmadı beceremedim ya
ya bu samanlardan şelale gibi yapılıyoya hani merdiven gibi görünüyor nasıl yapılıyor onun hilesi ne bilen varmı çok uğrastım olmadı beceremedim ya
zeppiim çook sağol çok işime yaradı
ya hile dediğim göz yanılmasının sırrı yani kısaca hile dedim işin sırrı
ayy uğras uğras bi türlü becerememiştim cnm çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?