FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

canım sınır 50 dierlerini alsanda görünmez yani silinir hediye kutunu boşalt

şu ahır toplama koleksiyonlarının parçalarını birleştirirken yayınlamadım ama daha önceki sayfalarda trade yazsına tıklayın denmiş şu trade yazısı nerede cıkıyor yayın yapmam için nereye tıklamam lazım bir anlatsanız çok sevinirim...

Son düzenleme:
eger köpeginizi Avatar (Ciftci) nizle yan yana saman balyalari arasina korsaniz köpeginiz ac kalsa mama vermesinizde kacmiyor.
Farmvillede köpeginiz kacmasin
Köpegi ve ciftciyi ayri ayri saman balyalari arasinda koymayin ikiside yan yana olsun. Tabi 14 günlük büyüme süreci sonrasi köpeginizi saman balyalari arasindan cikartabilirsiniz.
Yukardaki anlatim hergün farmvilleye oyununa giremeyenler icin, düzenli olarak her gün besleyenlerin köpekleri zaten kacmiyor.

alıntıdır

ahır toplamayla koleksiyon parçalarının alakası yokki bilmiyorumkismile
koleksiyon parçalarınının oldugu yeri açınca zaten görürsün tamamlanmıs varsa trade yazar onu yayınlaman lazım öyle görev tamamlıosun ben coktaaaaan bitirdim o göreviaklinialirimsmile

kaçıyor eşiminki 2 defa kaçtı :kedi:

Son düzenleme:

tekrar teşekkürler arkadaşım koleksiyonmu çözemedimki daha bu oyunu ahır için gerekli olanları yayınlamayla ilgili dedim ama olsun anladım şimdi sağol..

Yenı gelecek olan ıkı esya ne zaman yuklenecegı kesın bellı deıl ama bu hafta ıcınde yuklenebılır

A couple more unreleased FarmVille Southwestern items were found recently, the Bobcat and Adobe Villa! As always there is no guarantee these will come out anytime soon, or even at all.

Bobcat Adobe Villa

FarmVille Free Fuel Week Returns! On the first day will receive one tank of fuel, the second day you get two tanks, etc. all the way up to 7 tanks on the last day… For a grand total of 28 free tanks of fuel!​

bedava benzın gerı dondu Oyuna girdiginiz ilk gün 1 Bedava tank benzin kazaniyorsunuz, ikinci gün 2 tank bedava benzin ücüncü, gün de 3 bedava tank benzin kazaniyorsunuz, bu hafta boyunca toplam 28 tank benzin kazanabileceksiniz.

350 depo benzinim var zaten onu sevmiiim ben toplayamam hiç:umursamaz::kedi:

yeni yüklenecek şeyler

ya bu samanlardan şelale gibi yapılıyoya hani merdiven gibi görünüyor nasıl yapılıyor onun hilesi ne bilen varmı çok uğrastım olmadı beceremedim ya

ya bu samanlardan şelale gibi yapılıyoya hani merdiven gibi görünüyor nasıl yapılıyor onun hilesi ne bilen varmı çok uğrastım olmadı beceremedim ya

hile mi ?
hile degil beceri diyelim

Size üç farklı şekil göstereceğim. Yani; basitçe üst üste koymayı, bu şekilde sıralar oluşturmayı ve yukarıya uzanan yığınlar yapmayı.

1-Üst Üste Koymak

Aslında hiç bir samanı üst üste koyamazsınız! Bu sadece basit bir göz yanılgısıdır. Balyaları şekildeki gibi yerleştirirseniz, beyaz olanın kırmızı olanın üstünde gibi durduğuna şahit olabilirsiniz. Gerçekte nasıl göründüğünü yazının sonundaki örnek resimden inceleyebilirsiniz.

2-Sıra Oluşturmak

Üst üste koyduğunuz balyaları bir sıra boyunca uzatmak mı istiyorsunuz? O da olur! Her iki samanın yanına bir saman ekleyin. İşte iki kırmızı balyanın üstünde iki beyaz balya. Yine örnek resime bakarak inceleme yapabilirsiniz.

3-Kule Yapmak

Sıra geldi benim gözde saman kuleme. Madem saman üstüne saman koyabiliyoruz. Onun üstüne de koyabiliriz! Samanları şekildeki gibi dizin.
Oldukça basit bir kuleniz olacak. Daha sonra beyazları kırmızı gibi düşünüp onların üstüne de samanlar koyabilirsiniz! Şeklin nasıl göründüğü için örnek resime bakabilirsiniz.

Örnek Resim:

Resimde 3 şekilin gerçek görüntüsü bir arada. Her birinin üstündeki rakamlar ait oldukları şekili gösteriyor...

Umarim faydali olmustur ; )

zepp acıklamıs zaten ama bunun için bos yerinin olması lazım yani ne kadar bos yer varsa o kadar uzun yüksek yapabilirsin

zeppiim çook sağol çok işime yaradı
ya hile dediğim göz yanılmasının sırrı yani kısaca hile dedim işin sırrı
ayy uğras uğras bi türlü becerememiştim cnm çok sağol

farmvillenin baska sohbet topigi vardi, o nerde bulamadim da ?

basimi yakti bu oyun, kkdayi bosladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…