FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

yine mi hayvan:sinifsinif:

Son düzenleme:
yaa benim param zar zor birikiyo sizin nasıl birikiyoda alıyosunuz anlamıyorumm kafamçokkarıştı

evde olduğum bir gün ekeyim bari akşama kadar eker biçerim. olmuyo böyle gıdım gıdım veriyo. teşekkür ederimm:))

1 DEPO BENZıN 10.000 COıNS/5DEPO BENZıN 50.000 COıNS'E SATIŞA SUNULMUŞ DURUMDA BUNLARI GÜNDE BıR KEZ ALABıLıRSıNıZ PARASINI VERıP..BU HAFTAKI COOP GOREVINDE MADALYA ALANLARA 1 DEPO BENZIN BEDAVA

uzgunum reklam icerikli !

Son düzenleyen: Moderatör:
kutudan hepsi çıkıcak zannediyodum
sadece ev çıktı
demekki tek bişey çıkıyomuş

bende 3 gündür face açılmıyor arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba ?

FarmVille Unreleased Flower Market &
Alice Tea Table (beklenen çiçek marketi ve çay masası)

arkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi yada kimsenin basina geldimi
dün ürün ekip arkadaslarinda yardimiyla görevi tamamlayinca madalya falan ghani alinan görev varya onu yaptim bi kac arkadasimla mini bi ücgen sekilli ev gibi bisey veren görevi yaptik
tüm ürünleri ektik ekip tamamlandi pirinc biber ve fasulye idi ekilmesi gereken ürünler ektim ama toplayinca 9 adet fasulye toplanmamis eksik diyo tekrar ekim 9 tane dedim fakat ekilmis oldugundan tekrar ekemedim göreve basipta yani anlayacaginiz ekilmis olup toplanmayan bi fasulye yok tüm ekilen toplanmis fakat görev tamamlanmamis gösteriyor ne yapabilirim tekrar basip ekemiyorum cünkü ekmissiniz ekim bitti ama bicilmemis olarak gösteriyor

siz toplamışsınızdır ama toplamayan arkadasınız vardır yada fasülye sayısını eksik ekmişsinizdir dierlerinden ekmişsinizdir ondan tamamlanmıs görünüyordur ama fasülye eksiktir

siz toplamışsınızdır ama toplamayan arkadasınız vardır yada fasülye sayısını eksik ekmişsinizdir dierlerinden ekmişsinizdir ondan tamamlanmıs görünüyordur ama fasülye eksiktir

yok canim ya yaziyor orda sukadar fasulye sukara pirinc su kadar biber ekilmis ekim tamam yani onda kesin sorun yok arkadaslarimda esim görümcem ve görümcemin kocasi hepimizde topladigimiz halde hala dokuz tane toplanmamis diyor toplarken hani asagida sari renkte bisey cikiyor gösteriyor ya o ara toplarken galiba 9 tanesini saymadi yani kesinlikle ekilmis toplanmamis gösteriyor fakat hic birimizin tarlada yok toplanmayan ürün sinir oldum ama simdi yanisinide baslatamiyoruz aktif olan göreviniz var baslayamazsiniz diyor ne olcak bilmiyom artik bu arada cevabin icinde tesekkür

ben devamlı yapıyorum görevi hatta bitti bitecek o dediğiniz evden 3 tane aldım ama bu zamana kadar bende öyle sorun vermdi hiç biyerlerde toplanmamıs kalabilir bakın bi etrafa:kedi:

eğer olmuyor dersen sürenizde varsa 9 tane ekip sabah toplayabilirsiniz süreniz varsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…