- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
yavru hayvan nerede nolur biiiiii anlatıver,resmi yok mu?
canım yavru hayvanları arkadasların yayınlar sen alırsın markette yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yavru hayvan nerede nolur biiiiii anlatıver,resmi yok mu?
bu bilgiyide vereyim ; )
Farmville'de ınek nasıl yavrulatılır? Buzağı nasıl elde ederiz?
Bunun için öncelikle Mandıranızın olması gerekli. Bir Mandıra 20 inek veya boğa alır. Siz 19 inek 1 Boğa ile Mandıranızı doldurun. Ama unutmayın bir Boğa mutlaka şart. Bundan sonra sürekli Harvest yaptıkça yavru buzağılarınızın olduğunu göreceksiniz. Yeşil inekleriniz(yada hangi renk ) varsa yeşil buzağınız bile oluyor. Püf noktası Boğa ! Unutmayın. Boğa olmadan olmuyor. Boğayıda arkadaşlarınızdan biri kaybettiğinde hızlı olarak bulun ve kazanın... Başka bildiginiz yol varsa buraya yorum yazın bizde öğrenelim...; )
aa bn boğaları dışarda bırakmıştımm bak bunu öğrendiğim ii oldu yer kaplıolardı kaydirigubbakcemile5 bnde diodum bnde bi bozuklukmu var nie buzağılımıyorlar =DDD
ya bu fabrikalar ne zaman glicek marketimize bilgisi olan varmı ?
aa bn boğaları dışarda bırakmıştımm bak bunu öğrendiğim ii oldu yer kaplıolardı kaydirigubbakcemile5 bnde diodum bnde bi bozuklukmu var nie buzağılımıyorlar =DDD
ya bu fabrikalar ne zaman glicek marketimize bilgisi olan varmı ?
Bu bilgi süper oldu zepp,cok sagol ya.Bende ineklerime bosu bosuna rahibe hayati yasatiyormusumsırnaşık şey
ya benim kuzenimde görünüyor ama alınmıyor yakında yazıyor ben yok daha :kedi: sanırım 1.000.000 tanesi ben 3 tane alırım hemenkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanbnmde harcadım harcadım 1.000.000 num kaldı parfüm fab almak istiom az güzel koksunlar toprak kokusundan kurtulsunlar bayanssulusmile
White Grapes (Level 29, 245 Coins, grow time: 12 hours, 2 XP) bayıldım 2 xp verioo kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
daha öncedendde vardı şimdi kalıcı
zepp teşekkürler,harikasın.7 tane renk renk calf'ım yani yavru varmış dışarda tutuyordum.hemen içeri koydum onları.her ahıra 1er boğa yerleştirdim,boğam fazla 1 değil de daha fazla boğa koysam hayvanın işi kolaylaşsa nasıl olur:))))))))
tekrar teşekkürler.
zepp teşekkürler,harikasın.7 tane renk renk calf'ım yani yavru varmış dışarda tutuyordum.hemen içeri koydum onları.her ahıra 1er boğa yerleştirdim,boğam fazla 1 değil de daha fazla boğa koysam hayvanın işi kolaylaşsa nasıl olur:))))))))
tekrar teşekkürler.
:jeyyarink and Purple Mystery Box! yeni eklenen mystery box' in icinden cikanlar ;
Lavender Victorian House- 400 XP
Purple Mane Pony – 350 XP
Sphynx – 300 XP
Purple Frog – 250 XP
Antique Cart – 150 XP
Garden Statue – 150 XP
frog cok tatli :asigim: