yavru hayvan nerede nolur biiiiii anlatıver,resmi yok mu?
bu bilgiyide vereyim ; )
Farmville'de ınek nasıl yavrulatılır? Buzağı nasıl elde ederiz?
Bunun için öncelikle Mandıranızın olması gerekli. Bir Mandıra 20 inek veya boğa alır. Siz 19 inek 1 Boğa ile Mandıranızı doldurun. Ama unutmayın bir Boğa mutlaka şart. Bundan sonra sürekli Harvest yaptıkça yavru buzağılarınızın olduğunu göreceksiniz. Yeşil inekleriniz(yada hangi renk ) varsa yeşil buzağınız bile oluyor. Püf noktası Boğa ! Unutmayın. Boğa olmadan olmuyor. Boğayıda arkadaşlarınızdan biri kaybettiğinde hızlı olarak bulun ve kazanın... Başka bildiginiz yol varsa buraya yorum yazın bizde öğrenelim...; )
aa bn boğaları dışarda bırakmıştımm bak bunu öğrendiğim ii oldu yer kaplıolardı kaydirigubbakcemile5 bnde diodum bnde bi bozuklukmu var nie buzağılımıyorlar =DDD
ya bu fabrikalar ne zaman glicek marketimize bilgisi olan varmı ?
aa bn boğaları dışarda bırakmıştımm bak bunu öğrendiğim ii oldu yer kaplıolardı kaydirigubbakcemile5 bnde diodum bnde bi bozuklukmu var nie buzağılımıyorlar =DDD
ya bu fabrikalar ne zaman glicek marketimize bilgisi olan varmı ?
Bu bilgi süper oldu zepp,cok sagol ya.Bende ineklerime bosu bosuna rahibe hayati yasatiyormusumsırnaşık şey
ya benim kuzenimde görünüyor ama alınmıyor yakında yazıyor ben yok daha :kedi: sanırım 1.000.000 tanesi ben 3 tane alırım hemenkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanbnmde harcadım harcadım 1.000.000 num kaldı parfüm fab almak istiom az güzel koksunlar toprak kokusundan kurtulsunlar bayanssulusmile
White Grapes (Level 29, 245 Coins, grow time: 12 hours, 2 XP) bayıldım 2 xp verioo kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
daha öncedendde vardı şimdi kalıcı
zepp teşekkürler,harikasın.7 tane renk renk calf'ım yani yavru varmış dışarda tutuyordum.hemen içeri koydum onları.her ahıra 1er boğa yerleştirdim,boğam fazla 1 değil de daha fazla boğa koysam hayvanın işi kolaylaşsa nasıl olur:))))))))
tekrar teşekkürler.
zepp teşekkürler,harikasın.7 tane renk renk calf'ım yani yavru varmış dışarda tutuyordum.hemen içeri koydum onları.her ahıra 1er boğa yerleştirdim,boğam fazla 1 değil de daha fazla boğa koysam hayvanın işi kolaylaşsa nasıl olur:))))))))
tekrar teşekkürler.
:jeyyarink and Purple Mystery Box! yeni eklenen mystery box' in icinden cikanlar ;
Lavender Victorian House- 400 XP
Purple Mane Pony – 350 XP
Sphynx – 300 XP
Purple Frog – 250 XP
Antique Cart – 150 XP
Garden Statue – 150 XP
frog cok tatli :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?