FARMVILLE Oyunu Nasıl Oynanır? +ip uclari +yenilikler ; )

aa bn boğaları dışarda bırakmıştımm bak bunu öğrendiğim ii oldu yer kaplıolardı kaydirigubbakcemile5 bnde diodum bnde bi bozuklukmu var nie buzağılımıyorlar =DDD

ya bu fabrikalar ne zaman glicek marketimize bilgisi olan varmı ?

Bu bilgi süper oldu zepp,cok sagol ya.Bende ineklerime bosu bosuna rahibe hayati yasatiyormusumsırnaşık şey

ya benim kuzenimde görünüyor ama alınmıyor yakında yazıyor ben yok daha :kedi: sanırım 1.000.000 tanesi ben 3 tane alırım hemenkaydirigubbakcemile3

Cok yakinda farmville´ye yep yeni bir yenilik gelecek ve artik herkes ürünlerini pazarlayabilecek.. Peki pazar yeri nasil olacak neler degisecek ne karimiz olacak;

Pazar yerinde ekip bictiginiz ürünleri pazarlayip degis tokus yapabilecegiz.

Pazar yerindeki ürünleri sadece komsularimizla degisecebilecegiz

Ekip bictigimiz ürünlerin yaninda benzin, ekmek, sarap ve parfümde pazarlayabilecegiz

Yandakı tanitim resminde pazar yerinin nasil calisacagini az cok tahmin edebilirsiniz

ilk asamada degis tokus ile daha sonraki asamalarda ise farmvilleden para kazanmaya bile baslanabilecek

Purple Poppies (Level 38, 200 Coins, grow time: 8 hours, 1 XP)

White Grapes (Level 29, 245 Coins, grow time: 12 hours, 2 XP)

Bu bilgi süper oldu zepp,cok sagol ya.Bende ineklerime bosu bosuna rahibe hayati yasatiyormusumsırnaşık şey

ayy kesinlikle sadece barınağa bi boğa alınabilio çok çalışması lazım boğanın çokk aklinialirimsmile

ya benim kuzenimde görünüyor ama alınmıyor yakında yazıyor ben yok daha :kedi: sanırım 1.000.000 tanesi ben 3 tane alırım hemenkaydirigubbakcemile3

bnmde harcadım harcadım 1.000.000 num kaldı parfüm fab almak istiom az güzel koksunlar toprak kokusundan kurtulsunlar bayanssulusmile

White Grapes (Level 29, 245 Coins, grow time: 12 hours, 2 XP) bayıldım 2 xp verioo kaydirigubbakcemile5

zepp teşekkürler,harikasın.7 tane renk renk calf'ım yani yavru varmış dışarda tutuyordum.hemen içeri koydum onları.her ahıra 1er boğa yerleştirdim,boğam fazla 1 değil de daha fazla boğa koysam hayvanın işi kolaylaşsa nasıl olur:))))))))
tekrar teşekkürler.

Güzel fikir..sempatiksalakcinni:roflol:

Arkadaslar free gif bolumunde bulunan mystery gifs in icindeki hediyeler degisti ;bilginiz olsun ; )

No Gopher Sign
No Crows Sign
Jackfruit Tree
Stone Planter
Small Moss Rock
Black Pig
Little Yellow Wagon
Garden Sun Dial
Weather Vane

:jeyyarink and Purple Mystery Box! yeni eklenen mystery box' in icinden cikanlar ;

Lavender Victorian House- 400 XP
Purple Mane Pony – 350 XP
Sphynx – 300 XP
Purple Frog – 250 XP
Antique Cart – 150 XP
Garden Statue – 150 XP

frog cok tatli :asigim:

canım ben denedim ama 1 taneden fazla kabul etmiyor

anam bunlar özel benm için moooooooordelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…