Farmasi..

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
30
Selam aranızda farmasi parfümlerini kullanan var mı?
Bana önereceginiz en hafif ve sexy olanı hangisi farmasi'den.

Farmasi urunlerinin genelini kullaniyorum size onerebilecegim parfumler tabiki var.

farmasi üyelik ve sipariş vermek için instagram ...hesabımdan ulaşıp güvenilir alışveriş yapabilirsiniz.

Eklentiler

• farmsi.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 689
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Farmasiye üye olup istediğiniz ürünleri daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Ayrıca sattığınız tüm ürünlerden kâr kazanıp yorulmadan çalışmak için bana ulaşabilirsiniz. Mail adresim

Son düzenleyen: Moderatör:
Farmasi ile hiçbir alakam yok, kız kardeşimin alerjisi olduğu için alıp da kullanmadığı bir pardüm vardı, ben kullandım ve bayıldım kokusuna. İlk sıktığınızda beğenmeyebilirsiniz ama zaman geçtikte harika bir koku oluyor. Tekrar sipariş verdim. Parfümün adı: Capris.

Kizla farmasiye uye olmak isteyen olursa bana ulasabilir

Genelde çiçek kokuyor ve hafif oluyor kokuları ben seviyorum ama hafif olduğu için de kalıcılık söz konusu değil:)

İn love kullaniyorum herkes sevmiyor ama ben cok begeniyorum cok kadınsi yasemin ağırlıklı bir koku ayrıca glamorus parfümü de aldım oda portakal bahçesinde gibi hissettiriyor taze ferah bı koku kalicilik konusuna gelince orta dan bir tık az gün icin de bir kac kez tekrar sıkmak gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…