Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Kızlar merhaba. Ben de uzun zamandır gündemde olan farmasi bb-cc ve zen mascara merakımla temsilcilik aldım. Testerlarını denediğimde BB ve CC’den çok memnun kalmıştım. Sırf şu 2-3 ürünü uygun fiyatlı olarak kendime sağlamak için aldığım temsilcilik bir çok ürününü denememe sebep oldu ve beni cezbeden içerikleriydi. En basitinden evde kullandığımız diş macunu, temizlik malzemesi vs gibi ürünleri “hemen hemen aynı fiyatı verip doğal içerikli olsun” diyerekten değişim yoluna gittim ve çok memnunum. En güzeli de sipariş verme zorunluluğu yok. Eğer dilerseniz temsilcilik anlamında yardımcı olurum. Mesaj atmanız yeterli, sevgiler
Ben kullanıyorum çoğu ürününü güzel tavsiye ederim özellikle makyaj malzemeleri diğer firmalara kıyasla harikaKızlar farmasiye üye olmak istiyorum sırf istediklerimi uygun fiyata almak için. Farmasi kozmetik kullananlar memnun mu memnunsa neden, değilse neden. Tecrübeleri ve düşünceleri bilmek isterim tşkler..
Size bir site vereyim orda alın herseyi çok uygun ve helal sertifikali hepsi ben çok memnunumKızlar farmasiye üye olmak istiyorum sırf istediklerimi uygun fiyata almak için. Farmasi kozmetik kullananlar memnun mu memnunsa neden, değilse neden. Tecrübeleri ve düşünceleri bilmek isterim tşkler..
Benim aldigim bir site var helal ürünler hemde yerli üretim. Detaylı bilgi isterseniz.özelden yazınKızlar farmasiye üye olmak istiyorum sırf istediklerimi uygun fiyata almak için. Farmasi kozmetik kullananlar memnun mu memnunsa neden, değilse neden. Tecrübeleri ve düşünceleri bilmek isterim tşkler..
Ben sabitleyici sprey kullanıyorum memnunum baz kullanmama gerek kalmadı.Uye değilim ama arkadaşımın üyeliğinden faydalanıyorumKızlar farmasiye üye olmak istiyorum sırf istediklerimi uygun fiyata almak için. Farmasi kozmetik kullananlar memnun mu memnunsa neden, değilse neden. Tecrübeleri ve düşünceleri bilmek isterim tşkler..