farlutal ne yaptın bana?

adet geçiktirici olarak eczaneden istediğinizde genellikle adet söktürücü ilacı olarak satılan ilacı veriyorlar. bende içeriğini okudum çok şaşırıdm ne alaka diye. içeriğinde geciktirdiğinden pek bahsetmiyor ama geçiktiriyor adetten 2-3 gün önce kullanmak gerekir ...

ilacın ismi primo... lit gibi birşeymiş şimdi, baktım bir hata olmaısn ama oda adet söktürü ilacıydı çok korkmuştum aşırı gelecek diye :)))

ben de bu ay farlutalla adet oldum ama çok az sürecek gibi
bugün 3. günü ve yarın bitecek gibi az az geliyor,
farlutal kullanan arkadaşlar böyle bir sıkıntı yaşamışlar mıydı acaba???
artırmak için yapılabilecek bişey var mı 2 gündür kekik suyu içiyorum ama nafile aspirin de aldım günde 2 kez yok yok hala adetin son günleri gibi az geliyor.

sıkıntı etmeyin doktorunuza sorun yada googleden araştırın. normal geliş süresi ne kadardı ki?

adet kanı gelmesi gerektiği kadar gelirmiş siz istediğiniz kadar artırmaya çalışın akması gereken miktar akacak :d. Az gelmesi daha iyi kansızlık olmaz!

normalde 5 gün sürerdi, 7 günde tüm lekelerim biterdi,
farlutalin yan etkilerine baktım adet miktarında değişmeler yazıyor,
inşallah gelecek ay yaşamam böyle bir sorun, karnımda da kocaman bir gaz kitlesi var gibi davul gibiyim sürekli ıkınıyorum bişeyler gelsin diye ama yok damla damla

geçmiş olsun. bu tür ilaçlar insanın normal adetinden çok farklı görmesine neden oluyor. ıkınsanızda az gelecek yani.

ben 3. gün olmuştum canım ama bildiğim kadarıyla 10 güne kadar yolu var ama öyle çok bi ağrım olmadı, belirtileri yoğun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…