• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farlutal kullanırken bitmeden regli olan varmı arkadaşlar?

smhsmh

Kaan'ım Allaha Emanetsin
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Şubat 2008
8.984
43
683
Ankara
Sebebini tam olarak bilmediğim bir regli düzensizliği yaşıyorum
son adetimide 10 gün farlutal kullanıp bırakınca 4. günü olmuştum
sonrasında yine 2 ay olmasına rağmen olamadım
dr a gittim farlutal verdi yine
gebelik istediğim içinde Folic Plusa başladım
birde demir eksikliğim için ilaç onuda bu sabah içtim
rahim ağzında küçük yaran var demişti
onun içinde bir fitil verdi dr 7 gün yatarken kullanıcakmışım
neyse benim dün farlutalımın 3. günü ve 7 gün kullanacağım
hesap edip 7gün kurtarır diye dün yatarken kullandım
sabah biraz kanama oldu şaşırıp acaba fitilmi yaptı derken
gün boyu dışarıdaydım akşam üzeri bi baktım kanamam var
bayağı bayağı regli oluyorum
yarın dr uma ulaşabilirsem arayıp sorucam

sizdede regli olmak için farlutal kullanırken bitmeden benim gibi 3. 4. gününde regliniz geldimi
şaşkınım:sm_confused:

güzelim benimde adet düzensiliğim vardı ve dedeiğin gibi doktor banada farlutal verdi ve kullandıktan bir kaç gün sonra regli oldum aradan bir kaç gün sonra yendiden oldum düzene giriyordur diye düşündüm ki girdide bir ay içinde normal rutin reglimi oldum ve geçen ayda ama işin garibi bu ay daha olamadım ve daha bekliyorum senin dediğin bizde bebiş isteyenlerdeniz bende folıc plus kullanıyorum eğer sebebini öğrenirsen rica ediyorum banada söyle bende bileyim.

canim benim..bende tedaviye baslamadan adetlerimi düzene sokmak icin farlutal kullaniyordum..
sen yine doktoruna sor ama bende bunlari yasadim..
15 gün gecikirdi,farlutala baslardim 2.gün gelirdi..
10gün gecikirdi bu defa 4.gün gelirdi..hani hep dengesiz dengesiz..
bazende farlutali kullanirdim biterdi 15gün sonra gelirdi adetim...
bisey olmaz,ilaca devam et demisti doktorum ama sen icini rahatlar sor yinede bitanem

şimdi dr u aradım
böyle böyle oldu dedim olabilir dedi
normalmi dedim normal dedi
bide fitile başlamıştım dedim
bitinde devam edersin dedi
rahatladım azıcık ama garip değilmi
neyse bundada bi hayır vardır:Saruboceq:

mrb canim
evet bir kersinde bendede oyle olmustu daha 3 tane hapim vardi ve regl olmustum dr banada olabilir demisti

prospektüsünü okudun mu canım? orda ne sıklıkta bu tür durumlarda karşılaşıldığı yazar.

bende farlutal kullandım uzun süre ama bana myom için verdiler ve orgametrilde farlutalda adet düzenlerimde her zman aksamalara yada düzensizliklere yol açıyordu.Bu gibi ilaçlar hormon ilaçları olduğu için her vücutta farklı etki gösteriyor.Endişe etmenize gerek yok

arkadaslar bende bu ay farlutal kullandım ilaç bittikten bir hafta sonra adet gördüm ama sadece bir gün kanamam oldu diğer günler kahverengi lekeler şeklinde sürüyo halada nedir bu ya doktora sordum gerçi bir gün bile olsa adet sayılır normal dedi böyle bişey yaşayan varmı adeti kısa süren

Back