cok ama cok cok cok cok superrrr allah agız tadıyla gıydırmeyı nasıp eder ınsallah mutluluklarrrrr
ayyyyyyyyyy begendin demiiiiiiiiiiiiiiiii:):):çok sevindim valla...daha aksesuarları eksik..başının fesi var bide üzerindeki işlemelerden tülü var duvak gibi yere kadar iniyo...o haliyle çekmemiş kardeşimmm maleseff...ayakkabımıda elbisenin taşlarından işliycek kadın:)inan okdr içime sindiki anlatamam:)inş herkes begenerek alır böle sevinerek giyer:)
cnm 750 tl.daha vermedik parayı.benim boy kısa ya sanırım daha az işcilik gitcek 500-600 gibi bşy olcak:)normalde kesinlikle giymem bindallı diyodum..ama şimdii insan bunu nsl giymess demi ya:)
bende beğendim bende klasik bindallıları beğenmiyorum boyle modernler daha hoş duruyor
ayrıca sende mankendekinden daha hoş durmuş
yaaaaaa çok beğendim. normalde bindallı sevmem benimde yaza düğünüm. içimde uhde kalmasın diye hem bindallı hemde abiye giyecektim ama buna bayıldım. malatya daydın sanırım ordan aldın kesin dimi:)
bende istiyom çok güzeeelllll
Allah çooooooooooooooooooooook mutlu giymeyi nasip etsin.
evt cnm bnmm:)valla kadın resim çektirtmiyoduuu modelleri çalınmasın diye:)kardeşime gizli çektirttim inan buraya resmi koyup yorumlarınızı almak için:)kadın görse burda oldugunu vermes kesinnnn bindallımı bana:):):):):)
aynen cnm bende hiç düşünmüodum bindallı ama taki bunu görene kdr:)çok begndiysen cnmmm kargoyla yollarım:)
iyi yapmışsın cnm:)
sağol canım söylemen yeter yollamış kadar oldun.
artık kına ve düğün fotolarını koyarsın bide o ambiyansla bakarız fotolarınaopuyorumnanaktan
inş cnm az kaldııı bakalım inş herşey yolunda gider:)seninkide hayırlı olsun cnmm:)2010 gelini olcaz inş:)
evet yaa.
tam olarak nezaman düğün benimki 17 temmuz. şuan birtek salon tuttuk. nikah için falan başvurmadık henüz. gelinliğede nisan gibi başlarız diye düşündük çok mu geç olur?
benimde 20 haziran cnm:)yakın fazla yok aramızda:)bzide salonu tuttuk nikah için gün almadık daha:)gelinliklere bakıyorum cnmm valla baya bi denedimmm..2010 gelinlikleri şubat sonunda gelcek diye bekledim bile:)bende mart sonu nisan başında almış olurum kararsızım hala..ama bindallı gibi biden begenip heran aladabiliirm:)kısmet bakalım..hepsi alınsın bitsin istiyorum düşünmek bile huzursuz ediyo:)mesela bindallıyı aldıgım yerde iki gelinlik denedim..birini begendim vitrinde digerinide oranın sahibi illa giy dedii.inan begendigim hiç güzel durmadı begenmedigim güzel durdu...offffff nsl olcak neye benzer bşy alcam çok merak ediyorum:)sende göz gezdir cnmm 2010 modelleri şubat sonunda geldii tüm gelinlikçilere..belki çok begenecegin modeli biri alır düğünden önce...biras pimpirikliyim sanırım ben:)
bende hemen olsun istiyorum aradan çıkarabildiğim kadar detay çıkarmak istiyorum ki üst üste binip hepsi yığılmasın ozaman stres yapıyorum.
ayyhhh heyecanlandım şimdi. hayırlısı olsun. inşallah o gün hiçbir aksilik yaşanmadan biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?