• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı Tektaşımmm :)

per.vin

al.pervin
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
364
1
96
Manisa
Arkadaşlar ben sözlüyüm daha nişanım olmadı oyuzden tek tektaş takıyorum. ama sevgilim sevgililer gününde bitane daha aldı aklinialirimsmile yeni alınan çok farklı bakmanızı tavsiye ederm:)

Bu İlk tektaşım :

Buda Sevgililer gününde alınan: üstü beyaz altı sarı altın olandan onun fotografı yoktu koyamadım yeni çıkmuş bi uygulyama sevgilinizin eşinizin isminin baş harfini takıyolar isterseniz ikinizinkin baş harfi benmki tekti sadece A harfi var bence çok değişik ve kimsede yok benim çok hoşuma gitti. zaten tek taşım vardı sözden. buda sevgililer günü hediyem:) favorinin ben cok begendim fiyatıda çok değil bu arda içindeki harflerde altın

NASILLAR:) :kedi:

ılki çok güzel..

ıkincideki F harfi nişanlının isminin başharfi değilse(değil) anlamsız olur:)

yok canm ikincisinde istenilen harf takılıyo orda öyle fovari ya f koymuşlar bende A var hatta A olan yeri sarı

Güzel evet..
Senin de dediğin gibi nişanlının baş harfi olursa evet anlamlı..

Güle güle kullan:)

ya bu yzükleri bende görmüştüm çok güseller güle güle kullan canım benim aklımdada bunlar var sözlenirkene bundan isteyeceğim bende ama iki isimli olandan

çok güzeller güle güle kullan ayrıca çok şanslısın 2 tane tek taşın olmuşalkisalkisalkis benim kocikmafoldumben bitane bile almadı bana:oklava:

:( canım merak etme alır sende diğer arkadaşların dediği gibi yap çarşıya falan çıkınca git kuyumcuların önünde bak nekadar güzel falan de. şukadarcık şey de. :) benim daha önceden gümüş tek taşlarımda vardı ama neden biliyomusun 7yıldır çıkıyoruz biz ee her yılda yok sevgililer günü yok yılbaşı yok doğum günü yok tanıştıgımız yıldönümü birsürü gün var e hepsini 7le çarp birsürü özel gün ediyo ondan öle oldu. bişiy söyliyim mi daha 2tanede gümüş tek taşım var :kedi:

hem okadar pahalı değil sonuçta pırnatta değil bu. ilk aldıgımız 150tl di 2. harfli 250tl di canm gümüşlerde 40-50tl bişiydi:) hepsini toplasam bi pırlatta alırmısız ama :) 500bile pırlanta var tabi 5milyarada var. ama oda çok saçma geliyo bana düşünsene parmagında servet var ohaoldumsmile

evet karsılıklı isimler konsa süper olur..bir tarafına erkegin digerine kızınki ..

eveeet çok güzel dışarıya çıktığımda ilk fırsatta bakıcam çift hafliye fiyatıda uygun

Back