Saç Kesim Şekilleri Farkli tarzdaki sac kesimleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Renggoo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
5
0
6
Kırklareli
Kizlar hepinize merhaba. Kulube yeni uye oldum ama normalde her konuyla ilgili takip ettigim bir yerdi zaten. Saclarima takik bi insanim. Ve Rihanna'yi cok seviyorum. Rihanna'dan ilham aliyorum. Bundandir ki takik oldugum saclarimi 2 ayda bir degistirmek istiyorum. Henuz 16 yasindayim. Bu yuzden sacimi boyamak istemiyorum,simdilik kesimlerle ilgileniyorum. Yazi biraz uzun olacak gibi ama lutfen sonuna kadar okuyun ve bana fikirler verin. Saclarim belime kadar ve katli bir halde 4 sene kadae kullandim. 1 sene once sacimi omuzdan 2 parmak asagiya duz kestirdim. Ama o kadar cok begenmedim cok yakismadi gibi geldi. Bu kesimden 7 ay sonra sacimi bir daha kestirdim. Bu sefer ki asimetrikti. Yine kisa sacti. Herkes cok begendi bana en cok yakisanin bu oldugunu soylediler. Herkes o sacimi geri istiyor simdilerde. Ama o sac uzadi ve bir sure sonra bana uzamiyormus gibi geldi. Ben de sacimi bol katli ve kahkullu kestirdim. Bu sacimi da begendiler. Ama asimetrik etkisi yaratmamistim. O sac uzadi kahkullerimi hic kestirmedim simdi hepsini sol yanima aliyorum alnimi acik kullaniyorum. Ve burda gecen gun havuc maskesini okudum, saci uzatiyormus, onu kullanmaya basladim. Eger ben de sonuc alirsam saclarim eylulun 13une kadar falan uzarsa napmaliyim? Benim aklimda bir model var ama kime soylediysem cok cirkin durur dediler. Ben de kadinlar kulubunun fikrini almak istedim. Soyle; bele kadar uzun sac dusunun. Kafamizin sol yanindaki saclari omuz hizasinda kestiriyoruz. Arka ve sag yandaki saclari ellemiyoruz onlar ayni kaliyor. Boylece cok fazla asimetrik bir sac elde ediliyor. Ayni Rihanna'nin sacini kazitip takma sac kullandigi zamanlar gibi. Onun o kazitilmis saci yerinde omuza kadar sac dusunun. Bir resimle anlatmak isterdim ama bulamadim. Arkadaslarim olmaz, kotu durur, yapma gibi yorumlarda bulundular. Sizin fikriniz nedir? Begenmezseniz bana boyle farkli tarzda sac kesimleri onerebilir misiniz acaba? (Ayrica eger boyle kestirirsem bir sure sonra uzun tarafi da kisa kestirip tekrar kisa asimetrik saca donmeyi planliyorum :)) ) simdiden tesekkurleeer

eğer dediğin modeli doğru anladıysam çok kötü bi model sakın yapma derim. o çok beğenilen saçını yaptır işte ne uğraşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…