• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı Sıradışı Alyans Modelleri

tugcetugce

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
288
199
323
Ankara
Kızlar yakında nişanlanacağız ve yüzük alınacak. Aynı yuzukleri evlenince de takacagız.
Fakat benim dümdüz sade alyanslar dışında daha değişik, detayları olan, ne bileyim biraz daha sıradışı süslü modeller hoşuma gidiyor. Dümdüz birşey olsun istemiyorum. Bu şekilde gördüğümüz modelleri paylaşalım mı?

İnternette baktım biraz ancak öyle farklı bir model yok. Siz ne kadar farklı istiyorsunuz? Örgü modeller hoş duruyor bence.
Eki Görüntüle 569495 $rgdesenliatasayalyans.jpg $2012-Alyans-Modelleri-Var-Mi.jpg

benim alyansımı da cok beğeniyorlar ve bende severek aldım osmanlı figürleri gibi değişik bi model. atasay ve jivalde var bu modellerden . konu acmıştım bakabilirsin sana fikir olur:)

alyans bakmaya gittiğimizde; biri benim hoşuma gitse, kocamın (o zamanki erkek arkadaşımın) hoşuna gitmemişti. biri benim parmağımda güzel dursa onun parmağında çok kötü olmuştu. bizde şöle bir şey yaptık. oturdum alyans modeli nasıl çizilir araştırdım, sonra çizdim. ilk başta nasıl olacak acaba dedik. gine düdük gibi mi duracak dedik. ama sonra kimsede olmayacak, ben çizdim, özel olacak dedik. gittik kuyumcuya. tamam dedi olur. çizimlerimi istanbul'a yolladılar. 15 gün kadar yapılmasını bekledik. yüzükler geldi. çok güzel olmuşlardı ve her ikimizinde parmağında iyi duruyordu. sonra nişanlandık, o askere gitti. bilin bakalım ne oldu. o model moda oldu. 4 -5 ay içinde nerede ise bütün markalar satmaya başladı. ben de sinir oldum tabi ki. şimdi her ikisi de banka kasasında duruyor takmıyoruz. gittik öle bir alyans aldık onunla idare ediyoruz. şimdilik sinirim geçene kadar :S

fotoğraf bakmayla seçilmiyor alyans. gidip canlı canlı parmakta deneyerek seçmeniz lazım. biz de ne alyanslar beğenmiştik hiç düşünmediğimiz halde gene sarı altınlı bir alyans aldık

1. model çok güzel bizde nişanlımla o modeli beğenmiştik bakalım artık kısmet :))

Back