• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı şehirler, evlilik.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim

Bu kadar engeliniz varken,ayrıntılarda boğulmayın.Aileler anlayışlı ise çözüm seçenekleri sunun hallolacaktır.
Sevgilinizle konuştunuz mu bu konuları?

Esimde bende ayni memleketli degildik be ikimisde o memleketlerde bile bulunmuyorduk calistigimiz icin ikimis de bulusup Nisan kiyafetimi almistik

Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldım. Şubatta nişan var. O başka şehirde ben başka şehirde geldiklerinde tanışma, isteme, nişan hepsi olacak. 3 gün burda kalacaklar. Benim gibi olan varmı. Normalde nisan kıyafetini erkek tarafı alır ben onların gelmesini beklersem sıkıntı. Söylemedim de acikcasi. Yüzüklerin gelince alınacak onu ayarladim ama. Tatlısı falan çok karışık ya. Başına gelenler bana yardımcı olun nasıl yaptınız, nasıl yapmamız lazım çok karisigim
Siz de ne tur tatli oluyo bilmiyorum ama biz de baklava dagitilir pastahanenin numarasini vermistim onlar kendi aralarindA hallettiler

Sevgilin bir gün önce gelecek alışveriş işini beraber halledeceksiniz diğer günlerde de isteme nişan olayı falan 3 gün çok bile hazırlık aşaması uzun sürüyor bizde farklı şehirlerdeydik nişanlımla herşeyi önceden halletmiştik

nasıl tanışma, isteme, nişan hepsi bir arada? tanımıyor musun sen bu adamı pat diye evleniyorsunuz? bence tatlıdan ziyade asıl sıkıntılı taraf burası.. tatlı ikram edeyim derken acılara gark olma da.

nisanlına söyle erkek tarafı alır nişanlıgı de para yollarlar. adetleriniz ne ise ogunlerde olacak hepsini söyle. bizimde öyle olmustı

Tanımadan evleniyorsun sanırım?

Kardeşim gorumcem ve çoğu kuzenim bu şekilde oldu biz alisigiz :) mesela kardeşiminkinden bahsedeyim.uzak olduğu için istemeye gidilince isteme ardından nisan söz olayı oldu.gidildigi günün sabahı gelinle alışverişe çıkılıp kıyafeti takıları alındı,tabi bazı şeyleri annem önceden almıştı hepsi o gün olmayacağı için.sonra akşam söz oldu.gorumcemin de benzer şekilde oldu.sizin de yüzükleri aldıktan sonra kıyafet de alınabilir.kiyafeti sen önceden beğenirsen tabi.sen de alabilirsin takılma buna,ha sen ha onlar farketmez.uzak olduğunda zor oluyor tabi birçok sey

evlenme kararında eminsen al elbiseni kendin ne olacak, ben aynı şehirde olduğum halde gittim arkadaşımla aldım. tatlı mevzusu da nişan pastası yaptırdım onun parasını da kendim verdim. onlar da çiçek çikolata bide takılarını alıp geldiler. başka ne olacak ki? bence bu meselelere takılmayın şimdiden.

nasıl tanışma, isteme, nişan hepsi bir arada? tanımıyor musun sen bu adamı pat diye evleniyorsunuz? bence tatlıdan ziyade asıl sıkıntılı taraf burası.. tatlı ikram edeyim derken acılara gark olma da.

Tabikide tanıyorum 5 aydır çıkıyoruz. Ailesiyle tanışmadim ama

Kardeşim gorumcem ve çoğu kuzenim bu şekilde oldu biz alisigiz :) mesela kardeşiminkinden bahsedeyim.uzak olduğu için istemeye gidilince isteme ardından nisan söz olayı oldu.gidildigi günün sabahı gelinle alışverişe çıkılıp kıyafeti takıları alındı,tabi bazı şeyleri annem önceden almıştı hepsi o gün olmayacağı için.sonra akşam söz oldu.gorumcemin de benzer şekilde oldu.sizin de yüzükleri aldıktan sonra kıyafet de alınabilir.kiyafeti sen önceden beğenirsen tabi.sen de alabilirsin takılma buna,ha sen ha onlar farketmez.uzak olduğunda zor oluyor tabi birçok sey

Cidden çok zor oluyor ya. Yüzüğü ayarladimda bakalım. Eksiksiz ve sıkıntısız bir şekilde atlatmak istiyorum inş olur

Siz de ne tur tatli oluyo bilmiyorum ama biz de baklava dagitilir pastahanenin numarasini vermistim onlar kendi aralarindA hallettiler

Bizde de baklava oluyor. Ben siparisi veririm benimkide gelince gidip alır artık

5 aydır uzaktan mı birliktelik bu? öyle ise evlenecek kadar nasıl tanıyorsun?

Tanıyorum demekki. Diğer nisanlimda 5 yıldır yanimdaydi tanidigimi saniyordum. Hiç tanimamisim. Bişeyleri aştık buralara kadar geldik yani 5 ay değil de 1 sene çıkmış olsaydık ozaman tanimismi olacaktım?

Tanıyorum demekki. Diğer nisanlimda 5 yıldır yanimdaydi tanidigimi saniyordum. Hiç tanimamisim. Bişeyleri aştık buralara kadar geldik yani 5 ay değil de 1 sene çıkmış olsaydık ozaman tanimismi olacaktım?

uzaktan diyorsun o kısımdayım ben. iki gün sonra burda vay tanımamışım pişmanım kv şöle koca böyle diye konu açmayasınız diye yorum yapıyoruz.

Peki ailen hayır derse ne olacak..

Tabikide tanıyorum 5 aydır çıkıyoruz. Ailesiyle tanışmadim ama

Çok erken bir karar değilmi..

Back