farklı şehire gelin gidecekler için kendi şehrinde kına yada düğün tavsiyesi??

shu_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2008
374
1
96
Manisa
arkadaşlar merhaba,bende nişanlıyım,kısmetse mayıs ayında düğünümüz olacak,ben ankaralıyım,şuan başka şehirde çalışıyorum ama ailem ankarada.nişanlımın ailesi de manisada.sanırım benim gibi bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız vardır.ankarada hem kına hem düğün olsun istiyorum ama bir taraftan da nişanlıma fazla masraf yaptırmak istemiyorum. acaba aynı gün içerisinde farklı bir organizasyon yapılabilir mi?bir de tesettürlüyüm eğlenceli bir dğün de olmayacak ama bizim gibi kişiler için de alternatif düğün var mıdır?yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Bizimde hem İstanbulda hem kırklarelinde yapmıştık düğün...Ama İstanbuldaki düğün kına gibi olmuştu ben gelinlikle çıktım salona dans ettik oynadık biraz vs daha sonra kınaya döndü düğün ben bindallı giydim salonda kına yapıldı daha sonra takı oldu.Fikir olur belki sanada...

bnede uzak yere gelin gidecem benim şehirde kına nişan olacak gelin gideceğim yerde düğün olacak

hmm, benim esimle aramizda 900km vardi benim oturdugumuz yerde nisan/kina yapildi önce nisanlik giydim takilar filan takildi sonra bindalli giyindim kina yakildi...esimin ordada dügün yapildi.. ben almanyadayim genelde böyle oluyo..tesettürlü cevremizdede nisan olsun dügün olsun ya kadin erkek komple ayri mesela gecen gittik salon iki katliydi gelin altta acik bi gelinlikle damat yukardaydi..pastayi filan gelin kendi kesti :)... yada camide oluyo mevlüt okunuyo müziksiz...mesela kuzenimin nisaninda gelin makedonyaliydi onlarin adeti öyleymis 3 kez kiyafet degistirdi ayni aksamda...

hanımelihh teşekkür ederim sana da.bizim de mesafe fazla iki şehir arasında,manisada yapsak tüm yakınlarımız gelemeyecek,ben ankarada da gelinlik giymek istiyorum,yaaaa ne zor işler bunlarrrrr

bizde de sorunlar aynı senin gibi.. o yüzden bizde burda biyer tutup kadınlar arasında kına gecesi yapıp ertesi gün nikah yapmayı düşünüyoruz.. bikaç gün sonrada nişanlımın olduğu yerdede düğün yapmayı düşünüyoruz o güne kadar fikrimiz değişmezse

en kötü ihtimal bizim de öyle olur sanırım,nikah olayını da pek sevmiyorum 5 dakikada biten bi olay olduğu için ama yapacak birşey yok ya çok masraflı olacak ya da en makulü düşünülecek,hepimiz için hayırlısı olsun

ya ben de bu dertten muzdaribim..güzel bi kına gecesi eğlencesi yapıp ertesi gün nikah yapıp onun memleketinde düğün mü yoksa vasat bi kına gecesi ve ertesi gün düğün olup orda da düğün mü yani 2 kere düğünmü? kına gecesi de önemli ama bilmiorum boguldum artık..yardımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…