• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı iki gebelik testi farklı sonuçlar...

umutsun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
304
281
18
Slm kızlar.Dün ve bugün albi gebelik testi yaptim. ikisinde de once tek cizgi cikti.Fakat iki saat icinde dunki coook silik bugünki daha koyu ikinci cizgiler cikti.Emin olmak icin miratech aldim onda iki saat gecsede tek czgi cikti.Biliyorum iki saatlik sonucu dikkate almaman lazim ama umut iste bu durumu yasayip hamile kalan veya bu konuda bilgisi olan var mi?Bu arada bat 11 mayıs

Eklentiler

• 20190508_162154-1.jpg
    20190508_162154-1.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 836
Canim bekleyen testler maalesef negatif dedigin gibi ben de 2ssaat sonra cift cizgi çıkan test görmüştüm ama cok gecmeden adet olmuştum maalesef.
Allah hakkin da hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Canim bekleyen testler maalesef negatif dedigin gibi ben de 2ssaat sonra cift cizgi çıkan test görmüştüm ama cok gecmeden adet olmuştum maalesef.
Allah hakkin da hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
Aminn canim.tesekkurler cevabin icin bi umut iste rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin🙏

ya aslında zaman geçince öyle oluyo evet ama bende testimi negatif diye çöpe atmıstım şeytan dürttü baktım 3-4 saat sonra baktıgımda ikinci çizgi çoook silik çıkmıstı ve şimdi çok sukur hamıleyım yani baska testle yine dene istersen bide cok damlatıyosun sanırım biraz az damlat canım

ya aslında zaman geçince öyle oluyo evet ama bende testimi negatif diye çöpe atmıstım şeytan dürttü baktım 3-4 saat sonra baktıgımda ikinci çizgi çoook silik çıkmıstı ve şimdi çok sukur hamıleyım yani baska testle yine dene istersen bide cok damlatıyosun sanırım biraz az damlat canım
Baska test aldim cnm farkli bi marka onda negatif cikti .Hayirlisi artik cumartesi adet gunum.Adet belirtilerim var ama ara ara batmalar da var her iki kasigimda inanilmaz basim dönüyor ama boyun fitigim da var.Bas dönmem ondan da olabilir.Bekleyip görcem artik...

hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah. ben bebek dusunmuyodum ama herzaman Allahım bize hayırlı güzel zamanda nasip et diye dua ederdim. sende öyle iste. Allahım herşeyin en iyisini en güzelini verir canım

hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah. ben bebek dusunmuyodum ama herzaman Allahım bize hayırlı güzel zamanda nasip et diye dua ederdim. sende öyle iste. Allahım herşeyin en iyisini en güzelini verir canım
Iyi dileklerin icin cok sagol cnm😍😘

Back