• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farklı hastaneler farklı hcg

Biamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
181
243
33
Arkadaşlar ilk hcg sağlık ocağındaydı
181,6 çıkmıştı adetin 5. Günü
2. Si hastanede 516 çıktı 7. Günü
3. Sü sağlık ocağında 659 çıktı 9. Günü

Ve ben hemşireyle konuşana kadar o kadar çok üzüldüm ki. Halbuki farklı cihazlarda ayarlar ve hassasiyetler farklı olabiliyormuş, fark bundanmış. ben bunu duyana kadar kendime hayatı zehir etmiştim bile... hemşire korkma sakın gebesin dedi

Perşembe günü de doktor randevum var, içinizde farklı yerlerde hcg baktırıp farklı sonuçlar alan oldu mu? Biraz araştırdım, böyle olanlara rastladım internette

Hayırlı olsun öncelikle bu sonuçlara göre gebesiniz.
Her hastanenin cihaz ve hassasiyetleri farklı
Kafanızı takmayın ;)

Hayırlı olsun öncelikle bu sonuçlara göre gebesiniz.
Her hastanenin cihaz ve hassasiyetleri farklı
Kafanızı takmayın :KK66:
Canım çok sağol:KK36::KK36: yüreğime su serptin....:KK36:
Ne kadar zormuş, aylarca çift çizgiyi görmek için endişelen, o olunca bu sefer tutunabildi mi diye...
bakalım neler bekliyor beni :)

Bende ilk acilde baktırdım 385 çıktı..
2 gün sonra aynı saatte sağlık ocağında 570 çıkmıçtı.
Bende çok üzülmüştüm düzenli artmamış diye ama çok şükür iyiyiz :KK200:
Olabiliyormuş böyle şeyler, hayırlı olsun :)

Bende ilk acilde baktırdım 385 çıktı..
2 gün sonra aynı saatte sağlık ocağında 570 çıkmıçtı.
Bende çok üzülmüştüm düzenli artmamış diye ama çok şükür iyiyiz :KK200:
Olabiliyormuş böyle şeyler, hayırlı olsun :)

canımmmm hayırlı olsun sana da, çok sevindim iyi olmanıza :KK200::KK200::KK200::KK200: hiç ağrım sızım, lekelenmem yok, içimi rahatlatıyor böyle olması benim de.
Allahım bana da hiç bir sorun yokmuş demeyi nasip etsin inşallah:KK200:

tüp bebek yaptırdığımda hemşirenin bastıra bastıra aynı hastanede kan ver demesinin sebebi buymuş demekki

Ne kadar zormuş, aylarca çift çizgiyi görmek için endişelen, o olunca bu sefer tutunabildi mi diye...

Hiç takma canım keyfini çıkar.
Tekrar tebrik ederim ;)

Canim evet kese gozuktumu aman bebek keseye yerlestimi,kalp atisi duyuldumu,sag salim dogulacakmi?bir sey yediginde ictiginde acaba bebegme zarar verirmi?endise hic bitmiyor malesef kucagina alaana kadar. Tadini cikar bende cok sabirsiz biriyim simdi cinsiyyeti ne diye dusub duruyorum ))))) saglikla gelsin insallah bebisin

Canim evet kese gozuktumu aman bebek keseye yerlestimi,kalp atisi duyuldumu,sag salim dogulacakmi?bir sey yediginde ictiginde acaba bebegme zarar verirmi?endise hic bitmiyor malesef kucagina alaana kadar. Tadini cikar bende cok sabirsiz biriyim simdi cinsiyyeti ne diye dusub duruyorum ))))) saglikla gelsin insallah bebisin
Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah canımmm, ne zaman belli olacak cinsiyeti? bir de hiç kasık ağrın oluyor mu? benim günde 2-3 kez çok kısa süren minik ağrılarım oluyor

Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah canımmm, ne zaman belli olacak cinsiyeti? bir de hiç kasık ağrın oluyor mu? benim günde 2-3 kez çok kısa süren minik ağrılarım oluyor
Evet benim ikk gitdigimde kese vardi bebek yokti iki hafta sonra gel dedi o iki hafta nasil gecti bi bilsen agrimda oyle boyle degik cok kotu kasik agrim vardi kesin dis gebelik dedim kesede bosdu yerlesmeyecek kesesine bu kadar agrim var diye yedim bitirdim kendimi ama ne oldu?iki hafta sonra gitdigimde kalp atisini bile duydum o an goruyorsun o minicigi o an basladi sevgim.Merak etme kasik agrinda olucak sonrraki aylarda midende bulanacak ama insallah benim gibi 7 24 bulantin olmaz.sirt agrinda olucak hepsi normal endiselenme.bir ara kaybolmsdu kasik agrim simdi yine artdi bebek buyuduhu icin.10 gun sonra belli olacak cinsiyyeti merakla bekliyoruz sende tadini cikar her sey guzel olucak :anneadayı:

Biliuor musun hcg saat saat bile artis gosterir ayni anda vermediysen kanlari kafana takma.

Back