ezel.01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 266 2 116 36 12 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ezel.01 #21 lalelal .!.: Bunlar mı farklı gelinlik? Artık kasaba konfeksiyoncularında bile bu modeller var. Genişletmek için tıkla... size göre öyle olabilir ama bence alışılmışın dışında modeller ben sadece paylastm arayanlarada yardımım dokunur die :1hug:
lalelal .!.: Bunlar mı farklı gelinlik? Artık kasaba konfeksiyoncularında bile bu modeller var. Genişletmek için tıkla... size göre öyle olabilir ama bence alışılmışın dışında modeller ben sadece paylastm arayanlarada yardımım dokunur die :1hug:
narsisus Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2010 547 0 96 Tokat 12 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ezel.01 #22 sanırım araştırmaya yeni başladınız ki bunlar size farklı gelmiş hepsi çok alışkın olduğumuz modeller
sanırım araştırmaya yeni başladınız ki bunlar size farklı gelmiş hepsi çok alışkın olduğumuz modeller
ezel.01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 266 2 116 36 12 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ezel.01 #23 narsisus .!.: sanırım araştırmaya yeni başladınız ki bunlar size farklı gelmiş hepsi çok alışkın olduğumuz modeller Genişletmek için tıkla... bna göre alışılmışın dışında. ben daha farklı gelinliklere baktım bu tür seyler daha farklı geldi siz bütün gelinlikelre baktıgınız icin size normal gelebilir :1rolleyes:
narsisus .!.: sanırım araştırmaya yeni başladınız ki bunlar size farklı gelmiş hepsi çok alışkın olduğumuz modeller Genişletmek için tıkla... bna göre alışılmışın dışında. ben daha farklı gelinliklere baktım bu tür seyler daha farklı geldi siz bütün gelinlikelre baktıgınız icin size normal gelebilir :1rolleyes:
fulyadundar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Haziran 2011 29 0 36 İstanbul 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ezel.01 #24 ben 8. sıradakini begendim