- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.898
- Konu Sahibi EloraViolet
Öncelikle geçmiş olsun. Şikayetleriniz nelerdi?
Gerçekten çok kısa bir muayene olmuş. Ömür boyu bir ilaç kullanacaksanız öncelikle sizi bunu alıştıra alıştıra söylemeliydi. Dahası hastalıktan bahsedip neden kaynaklandığını yada be gibi bir süreçten geçeceğinizi vs. Benim en azından bu şekilde beklentim olurdu.
Ömür boyu ilaç kullandığını bu akşam burada gelen cevaplardan öğrendim. bugün doktorda hiç öyle bir şey konuşulmadı, yazdığı ilaç bitince tekrar kan testi yapılacakmış. Ama devamlı kullanılacak bir şey olduğunu bilsem doktordan daha fazla bilgi almaya çalışırdım.
Ben 1,5 senedir aynı şikayetleri taşıyorum. 1,5 sene önce çok hızlı şekilde kilo almaya başladım. 1,5 yılda 15 kilodan fazla kilo aldım. Spor, diyet hiçbir etkisi olmadı. Sadece şok diyetlerle kilo verebildim. Ama o da 1 kg bile değil. Daha önce iç hastalıklarına, kadın hastalıklarına gittim defalarca kan testi verdim. En son dayanamadım özel hastaneye gittim.
Özellikle özel hastaneye gitme nedenim öncelikle doktorun daha fazla zaman ayırıp, konuşma imkanı olmasaydı. Ama beklediğim gibi olmadı.