Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Farklı görüşlere ne kadar saygılısınız?
- Konu Sahibi Lereenim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Elbette saygı duyarım..Duymakda zorundayım..Kimse benimle aynı şeyi düşünmek zorunda değil..
Zaten çok farklı etnik kökenlere saip bir ülkede yaşıyorken olması gerekende budur..
Herkesin kendine göre anlayışı , değerlendiriş tarzı bulunmaktadır..Aynı aile içerisinde bile bu yaşanabiliyor..
Fakat benim bu fikir aykırılıklarına duyduğum saygı , konu kutsal değerler olunca son bulmaktadır..Buna eleştiriyi kabul edemem.. yasakkelime
Zaten çok farklı etnik kökenlere saip bir ülkede yaşıyorken olması gerekende budur..
Herkesin kendine göre anlayışı , değerlendiriş tarzı bulunmaktadır..Aynı aile içerisinde bile bu yaşanabiliyor..
Fakat benim bu fikir aykırılıklarına duyduğum saygı , konu kutsal değerler olunca son bulmaktadır..Buna eleştiriyi kabul edemem.. yasakkelime
fikrine göre değişir
bana,başkalarına,vatanımın bölünmez bütünülüne karşı ise kimse kusura bakmaın saygıda beklemesin
bak bunda haklısın. asla.
saygı duyulacak görüşler var birde asla, duyulmayacaklar.
- 12 Aralık 2007
- 8.514
- 11
- 158
bak bunda haklısın. asla.
saygı duyulacak görüşler var birde asla, duyulmayacaklar.
kesinlikle katılıyorum okypete saygı duyacağım diye aptallık edemem
M
MeDuSa
Ziyaretçi
Karşımdaki bana ne kadar saygılıysa o kadar saygılı olmaya çalışırım.
Hepimiz aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz zaten böyle bişeyde imkansızdır.
En nefret ettiğim şey ise karşımdakinin benim düşüncemi değiştirmeye çalışmasıdır.
Kimse kimsenin düşüncesini benimsemek zorunda olmadığı gibi,kendi düşüncesine sahip olmayan birinede hakaret etme hakkına sahip değildir.
AAslında bu saygı olayıda konuya göre değişir. a.s.
Hepimiz aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz zaten böyle bişeyde imkansızdır.
En nefret ettiğim şey ise karşımdakinin benim düşüncemi değiştirmeye çalışmasıdır.
Kimse kimsenin düşüncesini benimsemek zorunda olmadığı gibi,kendi düşüncesine sahip olmayan birinede hakaret etme hakkına sahip değildir.
AAslında bu saygı olayıda konuya göre değişir. a.s.
- 20 Mart 2008
- 141.408
- 212.767
- 1.423
- 60
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
konusuna göre değişir. konunun işlenişine göre de. üstü kapalı da söylemeye husus yok, blhassa islam hakkında ters görüşlere saygı duyuyormuş gibi yapamıyorumşakkıdı. ha dinlemiyor muyum dinliyorum. cevap vermediğim zamanlar içimden güldüğüm zamanlar oluyor genellikle. genellikle tabi.
bunun dışında herhangi bir konu hakkında karşımdaki gözümün içine baka baka yalan söylüyorsa, bilmediği bir hususta ahkam kesiyorsa kafa göz dalarım laelaelaelaelae keşke farklı görüşler ve sağlam kafalar çokca olsa etrafımızda da, bol bol konuşup tartışıp birbirimizden istifade etsek, ki üniversitede bu imkanım çok olmuştu şimdiye kadar şükürler olsun.
bunun dışında herhangi bir konu hakkında karşımdaki gözümün içine baka baka yalan söylüyorsa, bilmediği bir hususta ahkam kesiyorsa kafa göz dalarım laelaelaelaelae keşke farklı görüşler ve sağlam kafalar çokca olsa etrafımızda da, bol bol konuşup tartışıp birbirimizden istifade etsek, ki üniversitede bu imkanım çok olmuştu şimdiye kadar şükürler olsun.
konu bana aileme milettime hakaret boyutuna varırsa saygı duymam tabiki..haa cvp ta vermem çünkü karşımdaki kdr basitleşemem..insanlar fikirlerini ortaya koyarken karşısındakini incitmemeliii..nslki "evet "cevabının karşıtı "hayırsa" bu dünyadaa her görüşünde bi zıt karşılıgı olcaktırr
- 1 Haziran 2008
- 5.943
- 33
- 683
Herkesin aynı görüşte olması,aynı şeye inanması ve aynı şekilde yaşaması mümkün değil..
Kimse benim uyuduğum saatte uyumak ,yediğim saatte yemek,giydiğimi giymek,içtiğimi içmek yaptıklarımı yapmak zorunda değil,velhasıl ben de tasvip ve iman etmediğim şeyleri yapamam,yüreğimden ve ruhumdan gelmez..
Benim muhatabımdan tek istediğim savunduğu şey bana zıt da olsa hakkını vererek ve gururla,bilinçle,saygı ve tutku ile savunmasıdır..
En çok bu tür yapıcı tartışma ve muhabbetlerden keyif alıyorum hatta..
Tamamen farklı olalım,en ufak bir benzerliğimiz olmasın,lakin donanımlı ,alt yapımız sağlam ve hoşgörülü olalım..
Einstein der ki atomu parçaladım ama şu önyargıyı parçalayamadım..Ne kadar doğru..
Bizler aynı müziğin farklı notaları gibiyiz,hayat bu değil mi zaten? Önemli olan bu zıtlıklardan mükemmel bir koro oluşturabilmek..
Bir düşünsek,bir anlayabilsek,herşey çözülecek..
'Ne kadar az düşünüyorsunuz..' der Mumın/58..
Kimse benim uyuduğum saatte uyumak ,yediğim saatte yemek,giydiğimi giymek,içtiğimi içmek yaptıklarımı yapmak zorunda değil,velhasıl ben de tasvip ve iman etmediğim şeyleri yapamam,yüreğimden ve ruhumdan gelmez..
Benim muhatabımdan tek istediğim savunduğu şey bana zıt da olsa hakkını vererek ve gururla,bilinçle,saygı ve tutku ile savunmasıdır..
En çok bu tür yapıcı tartışma ve muhabbetlerden keyif alıyorum hatta..
Tamamen farklı olalım,en ufak bir benzerliğimiz olmasın,lakin donanımlı ,alt yapımız sağlam ve hoşgörülü olalım..
Einstein der ki atomu parçaladım ama şu önyargıyı parçalayamadım..Ne kadar doğru..
Bizler aynı müziğin farklı notaları gibiyiz,hayat bu değil mi zaten? Önemli olan bu zıtlıklardan mükemmel bir koro oluşturabilmek..
Bir düşünsek,bir anlayabilsek,herşey çözülecek..
'Ne kadar az düşünüyorsunuz..' der Mumın/58..