Hala yapış yapış kısımları var ama eskiye göre çok daha iyi durumda… Ve ekstra sıvı bişey değdiğinde yapışkanlı kısımlara, sanki daha da cıvıyıp,yayılıyor anlayamadım. O nednele Kurumasını beklemeye karar verdim. Kuruyunca yağ ve ağda yağı ile yeniden deneyeceğim.Minik nasıl yapışkanları çıkarabildiniz mi
Neden acaba? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.Ağzına limon damlatın
Bı kuşçudan duymuştum. BilmiyorumNeden acaba? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Yedi mi ? Fotoğraf paylaşır mısınız yapışan yerleriY
Yem de koydum su da… İnşallah yaşar ya.
Ben de hep bunu düşünürüm. Farenin de canı can ya. Hiç kıyamıyorum hiçBir canlının canı nasıl önemsenmez benim aklım almıyor.
Sadece kuş değil, fareye yapılan da eziyet. Can yakmayan kavanoza vs yakalama yöntemleri dururken üzerinde çığlık atan fareyi çöpe atanlar var. Ne güzel size denk gelmiş
Yani söz konusu köpek kedi olunca feryat figanlar havada. Ama fareye gelince ezelim öldürelim. Bu ikiyüzlülük bende de var ama. Fare vs öldürmem. Ama bende haşere böcek vs evde görünce çıkaramıyorsam bazen öldürüyorumBen de hep bunu düşünürüm. Farenin de canı can ya. Hiç kıyamıyorum hiç
Böcek de öldürmüyorum mümkün değilYani söz konusu köpek kedi olunca feryat figanlar havada. Ama fareye gelince ezelim öldürelim. Bu ikiyüzlülük bende de var ama. Fare vs öldürmem. Ama bende haşere böcek vs evde görünce çıkaramıyorsam bazen öldürüyorum
Haklısınız. Yüzde 90 dışRı stmsya çalışıyorum. Ama mesela gümüş böceği basmıştı evi. Öldürmeyelim diye diye tüm evi sardılar. Mecbur ilaçlattık. Eve döndüğümüzde kaçarken falan ölmüşler hep koridorda tezgahta falandı. Napiyim ama şimdiBöcek de öldürmüyorum mümkün değilsiz de öldürmeyin. Ben hep şimdi konuşabilseler bana nasıl yalvarıyor olurlardı kim bilir diye düşünüyorum ve karşımda çaresiz olmaları çok canımı acıtıyor ben işte hep böyle malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?