Faranjit ve kulak tikanikligi

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
8.839
1
4.439
173
Merhaba arkadaslar girip veya enfeksiyon icin baska bi bölüm göremedim konuyu buraya actim kusra bakmayin.

Cok kötü faranjit oldum kulagim dünden beri tikanik sol kulagim kapali yurt disindayim bu arada doktorlar bana bisey recete etmedi viral bir girip gecicek dediler yolladilar. ACC akut almaya yolladim esimi suyun icinde eritilip iciliyor tablet balgam sökücüymüs. Bu nasil gecer ne yapabilirim wallahi cok kötü bisey herzaman faranjit olurum ama bu sefer bi başka sanki bana ne önerirsiniz calisan biriyim suan raporluyum bi yandan cok isim var napcam bilmiyorum

Burun damlası kullanin. Alerjik olabilir alerji ilacı da kullanın

İki hafta önce yaşadım aynı illeti amoklavin antibiyotik 12 saate 1 ve en önemlisi majezik sprey günde beş altı kez sıkın boğazınıza 4 güne filan düzeliyor maalesef ben bunlsrı kullanmadan önce bir hafta çektşm enayi gibi mutlaka kullanın doktor yazdı bana zaten geç gittiğime pişman oldum özellikle majezik sprey çok rahatlatıyor

Canim gecmis olsun ben yurt disindaym aile hekimi hic birsey vermedi yat dinlen buhar uygula diyor. Tuzlu suyla gargara filan smdide afedersn balgam sökmeye basladim bitane sökücü eczaneden aldim suyun icinde eritiliyor bide kulagim tikandi sol taraf naptimsa acamadim

Tuzlu gargara da denedim buhar da hepsini beni düzelten bu yazdığım iki ilaç oldu özellikle majezik spreye dua ettim :) size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…