Faranjit, ses kısılması

çok geçmiş olsun canım.çocukluğumdan beri bu faranjit illetiyle yaşıyorum.çok zordur bilirim.birde ben aşırı sigara bağımlısı olduğum için benimki astıma dönmüş.şimdi bana dua edeceğin bi tarif vercem sana: 15 gün boyu sabah aç karnına 1 bardak oda ısısındaki süte bir tane bıldırcın yumurtası ve 1 tatlı kaşığı arı polenini karıştırıp içiyorsun.15 güne tamamladıktan sonrada ayda 10 gün kadar devam ediyorsun ve böylece 3 ayı bitirceksin.ama içtiğin ilk gün boğazındaki rahatlamayı hissedeceksin.bunu bana bi arkadaşım önermişti.sonra araştırdım bi profösörün buluşuymuş.gerçekten çok yararını göreceksin.zaten bıldırcın yumurtası küçücük bişey tadını hissetmiyosun bile.kolay içersin.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlara.s.. önerilerinizi deneyecemkaydirigubbakcemile5. yeterki şundan kurtulayım.

canım,benim de yaz ortasında hiç sebep yokken birden sesim kısılmıştı.faranjit miydi,bilmiyorum.gülfatma ya da gülhatmi denen bir çiçek var,2-3 metre uzayan gövdesi,pembe,beyaz çiçekleri var.onun tohumlarını çay gibi demleyip içmiştim.aynı gün sesim çıkmaya başladı.bir dene istersen.geçmiş olsun.

merhaba löbet şekeri mi nöbet şekeri mi bi şey almıştım sesimi pat diye açmıştı aktarlarda var limon tuzunun irisi gibi duruyor ama şeker ..geçmiş olsun.

benimde bu senenin başında olmuştu faranjit ve tekrarladı.
geçen hafta olmuştum ilaç ve sprey verdi doktor.

onun dışında bal ile zencefil tozunu karıştrıp üstüne sıcak sğt ekleip içtim günde 2 bardak falan nası rahatadım anlatamam 3-4 günde atlattım böyle.
geçiş olsun canım..

Ya bu faranjit ne illet bişey.15 gündür devamlı ilaç alıyorum geçmiyor.Doktor sabret diyor.Ben sabrederimde bakalım karaciğerim sabredeckmi.Boğazımdaki kızarıklık ve geniz akıntım hiç geçmiyor.arkadaşlar arasında benim gibi olanlar varmı acaba.Allah rızası için yazsınlar.Çok korkuyorum hep boğazım böyle kızarık ve acı kalacak diye

Ya bu faranjit ne illet bişey.15 gündür devamlı ilaç alıyorum geçmiyor.Doktor sabret diyor.Ben sabrederimde bakalım karaciğerim sabredeckmi.Boğazımdaki kızarıklık ve geniz akıntım hiç geçmiyor.arkadaşlar arasında benim gibi olanlar varmı acaba.Allah rızası için yazsınlar.Çok korkuyorum hep boğazım böyle kızarık ve acı kalacak diye

öncelikle geçmiş olsun canım aynı hastalığı yaklaşık bir aydır bende çekiyorum bir ay önce faranjite yakalandım 3 haftada iyileştim 1 hafta iyiydim bir haftanın sonunda tekrar yeniledi işin kötüsü bebeğimede geçiyo benden kendim yatak döşek yatarken bide oluma bakmak zorunda kalıyorum dr gene antibiyotik verdi hala şikayetlerim devam ediyor geniz akıntısı öksürük boğaz acısı deli olcam ya

Geniz akıntısı hiç bitmiyor.O kadar sprey kullanıyorum ama banamısın demiyor.Geniz akıntısı geçmediği içinde boğazım hep kızarık.Delirmek üzereyim.Acaba diyorum benimmi bedenim artık antibyotiği çok kullandığı için iyileştirmiyor diyordum.Demek benim gibiler de varmış.

bende bıktımmmmmmmm bu illetten allah beterinden saklasın ama gerçekten çok rahatsız ediyor beni.sigarada kullanıyurum onun etkisi çok hiç geçmeyecek heralde bir ayın on günü iyiyse onbirinci giün yanmaya başlıyor şimdi adaçayı gargarası yapıyorum rahatlatıyor sadece geçirme gibi bi niyeti yok bakalım ne zaman geçecek bekliyorum bütün faranjitli arkadaşlar geçmiş olsun allah hepimize acil şifalar versin iyi akşamlar

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
akut faranjit teşhisiyle yaklaşık 2 ayda bir doktora gitmek zorunda kalıyorum ve her seferinde antibiyotik alıyorum.Ne olacak bunun sonu bilmem.

bu lanet hastalığın çaresi yok.. bağışıklık sistemimizin zayıflığından kaynaklanıyor. çocukluğumdan beri çekiyorum bu illeti. kullanmadığım ilaç kalmadı. önce akut diye başlıyor sonra kronikleşiyor. ne kadar dikkat edersen et kendini tekrarlamayınca rahat etmiyor lanet hastalık. Allah hepimize şifa versin dicem ama hiç ümidim yok.

X