Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 haftadır papatya ve adaçayı içiyorum .ama dadçayı çok acı yaa
İlaçlar bir yere kadar önemli canım.Bir yerden sonra ortam önemli.Sigara kullanmayacaksın.Sigara içilen ortamda bulunmayacaksın.Çok sıcak ve çok soğuk yiyip içmeyeceksin.Bunları yapmazsan gerçekten tek ilaçla düzeltemezsin...Geçmiş olsun canım...Hatta soğuk havalarda nefes alıp verirken bile ağızını örten bir atkı vs. olmalı.Kızlar okadar iğne yedim yinede geçmedi ya konuşmamı bile engelliyo bu şeyden nasıl kurtulucammafoldumben
İlaçlar bir yere kadar önemli canım.Bir yerden sonra ortam önemli.Sigara kullanmayacaksın.Sigara içilen ortamda bulunmayacaksın.Çok sıcak ve çok soğuk yiyip içmeyeceksin.Bunları yapmazsan gerçekten tek ilaçla düzeltemezsin...Geçmiş olsun canım...Hatta soğuk havalarda nefes alıp verirken bile ağızını örten bir atkı vs. olmalı.
Canım sigarada kullanmıyorum çok sıcak çok soğukta yiyip içmiyorum ama geçmiyo işte mafoldumben
O halde buluduğun ortamı sorgula istersen canım.Yanlış anlamanı istemiyorum.Bu illet hakikaten sinir ediyor insnı.ılaç kullanıp da geçmiyorsa,illa ki bir yerlerde birşeyler vardır seni rahatsız eden.
ya kızlar bu durum hakikaten gün geçtikçe daha da dayanılmaz hale geliyo. size bişi danışmak istiyorum benim genzimde et fazlası olduğunu söylemişti gittiğim bi doktor ve burdan okuduğum kadarıyla bu et faranjiti dahada tetikliyormuş.. kronik faranjiti olupta burnundan et aldıran varmı hiç? varsa geçtimi şikayetleriniz? her sabah boğazımda bi kütleyle uyanmak istemiyorum artık yardımınızı bekliyorum kızlar ona göre bi kbb uzm. ile görüşcem
İş yerindeki halıflexden şüphelenmeye başladım benneyaptımki