far bazı göz kapağına sürülüyor canım yane fardan önce kullanıyorsun bu sayede farın uçup gitmiyor uzun süre dayanıyorfar bazıı nedir?? Nasıl kızım ben ya bişey bilmiyorum.....
Far sürmeden sürülen fondoten gibi bişey mi? sanırım kalıcı olmasını sağlıyor farın di mi?
ben kumral tenliyim ama göz etrafımda koyu halkalar var bu nedenle herzaman kapatıcı kullanırım (max factor erace 07 ıvory:denediklerimin içinde en iyisi yıllardır bunu kullanırım .hergün kullansam 6 ay gidiyor ekonomik yani şuanki fiyatı 33 tl)neyse ama hiçbir farın rengi göz kapağımda gerçek rengini göstermiyor.kız kardeşimde harika belli olan renkler bende belli bile olmuyor.en iyi markaların farı bile işe yaramıyordu.demekki böyle bişeye ihtiyacım varmış.çarşıya çıkınca arıycam bulursam ve kullanırsam yorum yazarım.far bazını ilk ve tek bu sitede duydum.gerçekten çok şey öğrendim sizlerden.çok teşekkürler hepinize
sephoranın far bazı ne kadar biliyormusunuzbilmiyorumkismile
sephoranın far bazı ne kadar biliyormusunuzbilmiyorumkismile
dün sephoraya bu ürünü almaya gittim dedim far bazı küçük kapta kremsi yapıda ten rengi gibi falan fırçalı concealerdan tutunda toz ten rengi fara kadar farklı ürünler gösterdiler ve bir personel bile bu ürünü bilemedi sinir oldum kendi ürünlerinden bihaberler yani art decoda bulamadım çoğu yer far bazı deyince o neki diye bakıyorlar oyle ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?