• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

far away kullananların yorumları

ben hiç kullanmadım ama testerı gelirse deniycem . ağır bi koku olduğunu duymuştum baka neler önerirsininz ?

Çok ağır ve rahatsız edici buluyorum, pek çok kişiden de duydum bunu. Rare Gold ya da daha hafifi Rare Pearls öneririm.

Geçen yıl kullanmıştım banada çok ağır geldi başımı ağrıtıyodu hatta. Daha hafif,ferah kokular sevdiğimdendir belki senin zevkine bağlı eğer yoğun kokular seviyosan beğenirsin :61:

ağır bi koku ama herkesin tenine yakışması önemli bana yakışıyor belki kilodandır :52::52::52:

Bence çok güzel bir koku ama herkesin dediği gibi ağır.
Yine de sıcacık, buram buram vanilyalı tatlı bir koku yayıyor etrafa.
Seveni de çok, sevmeyeni de...

For away güzeldir, çok kadınsıdır ben beğeniyorum. Kışın rüzgar esince buram buram kokar ohhhh misss.. her zaman kullanmasam da mutlaka alırım, bende mutlaka bulunsun isterim:d

bende beğenirim ama iki fıstan fazlası boğar
ayrıca yazında kullanılmaması gerekir

En sevdiğim parfümlerden.
Çok harika bir kokusu var bence.
Yalnız kışın kullanılacak bir parfüm.
Yazın ağır olur. :128:

kokusu fazla hoşuma gitmiyor fakat Avonda kullandıklarımın arasında en kalıcı olan parfüm... bir kıyafetinize sıkın 2 hfta snra o kıyafetinizi koklarsanız hala parfümün üstünde olduğunu göreceksiniz :)

Bence artık çok sıradanlaşan bir konu.Çoğu kişi bunu kullanıyor.Daha özgün bir parfüm alabilirsin :34:

Back