• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Fantastik Gelin Ayakkabılarım

bayıldımmmmm benim hepsi hazır ancak şuan bütün fikirlerimi değiştirebilirim.. ben de mor düşünüyordum ayakkabılarımı ama çok tepki aldım o yüzden klasik bi model seçtim.. anck beni cesaretlendirdin şuanda :D

Herkese çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun. Ayakkabım ve buketimin rengi çok şükür birbirini tam tuttu. Şu an gelinliğime annemle bir ekleme yapıyoruz, o bitince güzel bir günde çekim yapacağız inşallah. Bu arada da alnım iyice düzelir diye umuyorum. 2-3 hafta sonra çekim resimlerini de paylaşırım inşallah.

312709_302356913126152_100000555372661_1162231_1753234496_n.jpg

300553_302356513126192_100000555372661_1162226_1183250876_n.jpg

allahııııım o ne kadar güzel bir oda öyle minenes! perdeler ve mobilyalar birleşince mobilyanın soğuk, perdenin geleneksel havası kaybolmuş, pek tatlı bir yer çıkmış ortaya. ayakkabılarınla çiçeğin de odaya öyle bir yakışmış ki sanırsın o ortam sırf o fotoğraf çekilsin diye oluşturulmuş. başlık ayakkabı başlığı olsa da dayanamadım, şahane =) güle güle oturun, mutluluğunuz daim olsun =)

Ne zaman üyelerimizden Gospodina'nın fuşya buketini gördüm, gelinliği fuşya ile kombinlemenin harika olduğuna karar verdim. Bu yüzden etrafta fuşya ayakkabı bakınıyor ama istediğim gibi bir şey bulamıyordum. Hem kalıp olarak beni cezbetsin, hem üstünde fiyonk veya gül gibi bir süslemesi olsun, hem de en önemlisi topuğu kısa olsun istiyordum.

uzun boyluyum ve nişanlımı sollamamak için gelinlik provalarım sırasında kısa topuklu beyaz ayakkabılar almıştım, şimdi mecburen etek boyu ayarlandığı için kısa topuklu ayakkabı bulmalıydım.

bugün kıyafet bakmak için girdiğim meydan avm ykmsinde karşıma bu fantastik ayakkabılar çıktı. şaşırtıcı biçimde istediğim tüm kriterlere uygundu :D

2vlruyg.jpg
166f5e8.jpg
2em0h88.jpg
2wq7spe.jpg

Gelin buketim ise fuşyada karar kılmama neden olan şu olacak Allah'ın izniyle:

252007_260837653944745_100000555372661_1005734_1272422_n.jpg

Gospodina'ya selamlar buradan :D Allah herkese istediğini bulmayı nasip etsin :D :D

muhteşem görünüyorlar bende artık mor tutkumda daha kararlıyım:)

Cicegine bayildiim, nerden aldiin??

Merhaba. Çiçeği Facebook üzerinden satış yapan "gelinbuketlerim yapay ve canlı" nickli üyeden aldım. Yalnız bu fuşya buketin malzemesi kalmamış, ama renkli beyaz bir sürü modeli var.

Simone, çok teşekkür ederim:) fırsat bulursam evimi de paylaşacağım

fazla iddialı... bence gelinliğin altına beyaz, krem vb.. renklerde ayakkabı giyilmeli... ben beğenmedim açıkçası...

:nazar:Öncelikle geçmiş olsun.Umarım iyileşip çekimini yapabilmişsindir Benim en sevdiğim detaydı Biz açık hava çekimi yapmıştık.
Ayakkabılarına bayıldım Ben de buna çok benzeyen mürdüm ayakkabılar beğenmiştim ama numarası yoktu. Alışveriş arkadaşım da klasik bir insan olduğu için bu fikri çok aykırı bulmuştu.Fazla vaktim olmadığı için ayak numarama uygun ilk bulduğum ayakkabıyı aldım diyebilirim. Bir an önce alıp gelinlik seçme kısmına geçmem gerekiyordu. Ama bence çok güzel bir seçim...
Ev resimlerin de oldukça güzel İngiliz kokusu alıyorum evde :)

açıkçası ilginç geldi gelinlik altına bu kadar renkli bir ayakkabı ama çiçek buketini görünce güzel bi kombinasyon yapmşsın. ben de farklılıları seven biri olarak nasipse düğünümde denemek isterim.e

çok güzell ayakkabılar bayıldım bende gelinliklerde renkli ayakkabılara bayılıyorum

Back