- 1 Mayıs 2010
- 2.740
- 80
Ne zaman üyelerimizden Gospodina'nın fuşya buketini gördüm, gelinliği fuşya ile kombinlemenin harika olduğuna karar verdim. Bu yüzden etrafta fuşya ayakkabı bakınıyor ama istediğim gibi bir şey bulamıyordum. Hem kalıp olarak beni cezbetsin, hem üstünde fiyonk veya gül gibi bir süslemesi olsun, hem de en önemlisi topuğu kısa olsun istiyordum.
uzun boyluyum ve nişanlımı sollamamak için gelinlik provalarım sırasında kısa topuklu beyaz ayakkabılar almıştım, şimdi mecburen etek boyu ayarlandığı için kısa topuklu ayakkabı bulmalıydım.
bugün kıyafet bakmak için girdiğim meydan avm ykmsinde karşıma bu fantastik ayakkabılar çıktı. şaşırtıcı biçimde istediğim tüm kriterlere uygundu
Gelin buketim ise fuşyada karar kılmama neden olan şu olacak Allah'ın izniyle:
Gospodina'ya selamlar buradan Allah herkese istediğini bulmayı nasip etsin
uzun boyluyum ve nişanlımı sollamamak için gelinlik provalarım sırasında kısa topuklu beyaz ayakkabılar almıştım, şimdi mecburen etek boyu ayarlandığı için kısa topuklu ayakkabı bulmalıydım.
bugün kıyafet bakmak için girdiğim meydan avm ykmsinde karşıma bu fantastik ayakkabılar çıktı. şaşırtıcı biçimde istediğim tüm kriterlere uygundu
Gelin buketim ise fuşyada karar kılmama neden olan şu olacak Allah'ın izniyle:
Gospodina'ya selamlar buradan Allah herkese istediğini bulmayı nasip etsin
Son düzenleyen: Moderatör: