--Fantastik-Bilim Kurgu film önerisi istiyorum--

Alita güzelmiş fragmana baktım şimdi, izlemedim. Ama daha vakti vardır onun nete düşmesine sanki; aratayım yine de akşam. Belki vardır ^_^

Chappie iyi geldi aklına, izlemiştim onu, hem de baya baya duygusala bağlayarak :KK70: Die Antwoord grubu oynuyordu hatta şaşırmıştım.

Ölümcül makineler ve IO izlemedim, yazdım bunları teşekkür ederimmm. :*
Aklıma gelirse yazarım yine 💕 bilim kurgu dışında film izlemiyorum bende 🙈 chappie canımdır izledikten sonra uzun bi süre bende istiyorum diye tutturmuş olabilirim 😂

Tuh izlemissin yaa :oops:
Valla benim onericeklerim aklima geliyo bi bakiyorum listeye onuda izlemissin:-)

Daha var aslında, unuttuklarım da var, sıkıntı geldi yazmayı bıraktım (Daha geliyor aklıma eskilerden The Abyss filan); ama eklerim sonra en azından başkaları faydalanır. İzlemediğim film tavsiyeleri geldi ama şükür. :)))

Doctor Who izledin mi?
Diziyle gelem sana on numaradır :KK55:

Diziler beni çabuk sıkıyor, nadir sürekli izlediklerim oldu Mr Robot, Black mirror gibi.. Dr Who'yu birkaç sezon izledim. Senaryo gereği doktor karakteri belirli aralıklarla değişiyor ya, ben sanırım 3. Doktorun tipine ısınamadım ve izlemeyi bıraktım :))

Diziler beni çabuk sıkıyor, nadir sürekli izlediklerim oldu Mr Robot, Black mirror gibi.. Dr Who'yu birkaç sezon izledim. Senaryo gereği doktor karakteri belirli aralıklarla değişiyor ya, ben sanırım 3. Doktorun tipine ısınamadım ve izlemeyi bıraktım :))

Supernatural'i izlemeyi denedin mi?

Supernatural'i izlemeyi denedin mi?

Biliyorum o diziyi de hiç kıyısından köşesinden geçmedim, pek dizi insanı olduğum söylenemez; çok nadir dizi izlerim onda da hani ciddi ciddi konusu ilgimi çekecek de saracak da o modda olacağım. Pushing daisies, Dr Who, Mr Robot, Black Mirror ancak bu türlerden; genelde dizi tercihim komedi ağırlıklı oluyor izleyeceksem; Scrubs, South Park tarzı salak komediler.

İsimleri yabancı gelmedi, ya baktım not almadan geçtim unuttum, ya da duydum. İzlemedim bunları sanırım, pcye geçince inceleyeyim. Teşekkür ederim 😍
[/QUOTE Rica ederim, bende sizin o güzel listenizden notlar aldım:)İyi seyirler şimdiden ozaman izlemediyseniz beğenirsiniz umarım Hoppa

Bu arada netflix dizisi de %3 ü öneririm :)) onu da seversin izlediğin filmlere bakscak olursak:)) bana da bi dizi söyle valla kalmadı

X