• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FAMERA KULLANANLAR BİR BAKABİLİR Mİ? ACİL

Niloya444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
2.643
1.738
53
Kızlar femara kullandım bu ay ve aşırı bel ağrısı ve gaz yaptı normal mi yani bel ağrısı oldu mu sizlerde de normal mi ona göre hastaneye gidicem

Kızlar femara kullandım bu ay ve aşırı bel ağrısı ve gaz yaptı normal mi yani bel ağrısı oldu mu sizlerde de normal mi ona göre hastaneye gidicem
Bende de aşırı bel ağrısı olmuştu adete yakın dönemdi 4 5 gün sonra mı ne adet oldum

belirtili olarak düşünme olabiliyor öyle hevenlendirmemek için söylüyorum geçen ay resmen bütün belirtileri yaşadım ama elde var sıfır
Haa yok canım üstüne adet oldum bile ama ben yan etki mi yaptı diye korktum normalde adet olunca ağrı gider ama bu sefer gitmedi

İnşallah öyledir ya sen devam ediyor musun femara ya geçti mi bel ağrıları
canım bu ikinci ayım ilacı kullandım bu ay doktorada gidemedim çalışıyorum müsait olamadım ama geçen ay kendi çatladı bu ayda baya hissettim çatladığını gerek akıntıdan gerekse ağrılardan bel ağrım ara ara olur yumurtlama zamanı baya şiddetliydi.Bat 29 aralık beklemedeyim .yeni yıla süprizle girerim inşallah.))

canım bu ikinci ayım ilacı kullandım bu ay doktorada gidemedim çalışıyorum müsait olamadım ama geçen ay kendi çatladı bu ayda baya hissettim çatladığını gerek akıntıdan gerekse ağrılardan bel ağrım ara ara olur yumurtlama zamanı baya şiddetliydi.Bat 29 aralık beklemedeyim .yeni yıla süprizle girerim inşallah.))
İnşallah kuzum Rabbim inşallah güzel haberler veridirir ama işi boşver oda önemli tabi ama ben pko olduğu için evlendikten sonra hemen Dr gittim tabi o zamanlar bu kadar bilgi sahibi değildim pko için önemsemedim işe öncelik verdim düzenli gitmedim doktora şimdi çok pişmanım 3.5 sene oldu elde var sıfır

İnşallah kuzum Rabbim inşallah güzel haberler veridirir ama işi boşver oda önemli tabi ama ben pko olduğu için evlendikten sonra hemen Dr gittim tabi o zamanlar bu kadar bilgi sahibi değildim pko için önemsemedim işe öncelik verdim düzenli gitmedim doktora şimdi çok pişmanım 3.5 sene oldu elde var sıfır
benimde bu ay 1 sene olucak ben durumu bildiğim için ilk baştan ilgilendim.olsun üzülme yine rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Back
X