-
- Konu Sahibi eflatungri
Kaç kere gördüm yumurtlama tedavisi sayısını bilmiyorm.test yaptım aşğlama da tutmadıUmudunuzu kaybetmeyin Allah’ın izniyle olur, bende de pkos vardı 4. Yumurtlama tedavimde pozitifi gördüm. Allahtan ümit kesilmez bol bol dua edin rabbim nasip ediyor gerçekten. Herkese bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Ne kadarlık bi sürecte hamile kaldın canım üst üste mi tedavi uygulandı yoksa arada zaman dilimi koyuyorlar mıBende de pkos var, 4. Yumurtlama tedavim de pozitifi gördüm. 1 kez klomen 3 kez femara kullandım. En son ki femara ile pozitifi görmüş oldum. Umudunuzu kaybetmeyin elbet birgün oluyor, stresli bir süreç ne yazık ki ama sağlıcakla olsun da bekleyelim.
Üst üste hiç ara vermeden, şükür ki en sonuncu tuttu. Şimdi 4 haftalık 4 günde bir beta bakılıyor umarım sağlıkla yükseliyorNe kadarlık bi sürecte hamile kaldın canım üst üste mi tedavi uygulandı yoksa arada zaman dilimi koyuyorlar mı
Yaa Allahım tez zamanda nasip etsin inşallah, umudunuzu yitirmeyinKaç kere gördüm yumurtlama tedavisi sayısını bilmiyorm.test yaptım aşğlama da tutmadı
Cok sevindim rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahÜst üste hiç ara vermeden, şükür ki en sonuncu tuttu. Şimdi 4 haftalık 4 günde bir beta bakılıyor umarım sağlıkla yükseliyor
İnşallah canım cümlemizeCok sevindim rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Canım ne yaptın gittin mi doktora ne dedi güzel haberler var mı insallahAmin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maalesef canım iğnenin 18.günü adet oldum bitti adettim bile bu ay ara verdik kurban bayramından sonra tüp bebek yapacağızCanım ne yaptın gittin mi doktora ne dedi güzel haberler var mı insallah
Biz karar verdik canım, bende pcos var 4 yıl oldu 4 yıldır korunmuyoruz doğal olmadı bir defa aşılama ile oldu kalbi durdu kürtaj oldum kürtaj dan 8 ay kendiliğinden kimyasal oldu sonra daha gebelik olmadıDoktor mu önerdi yoksa siz mi karar verdiniz
Femara yı günde kaç tane içtiniz acabaBende de pkos var, 4. Yumurtlama tedavim de pozitifi gördüm. 1 kez klomen 3 kez femara kullandım. En son ki femara ile pozitifi görmüş oldum. Umudunuzu kaybetmeyin elbet birgün oluyor, stresli bir süreç ne yazık ki ama sağlıcakla olsun da bekleyelim.
Merhaba kac aylik evlisiniz bend bu tedavileri cok gördüm biraktim ama uzun bir ara vermek istedim tedavilereBende de pkos var, 4. Yumurtlama tedavim de pozitifi gördüm. 1 kez klomen 3 kez femara kullandım. En son ki femara ile pozitifi görmüş oldum. Umudunuzu kaybetmeyin elbet birgün oluyor, stresli bir süreç ne yazık ki ama sağlıcakla olsun da bekleyelim.
Merhaba, 4 yıllık evliyimMerhaba kac aylik evlisiniz bend bu tedavileri cok gördüm biraktim ama uzun bir ara vermek istedim tedavilere
Hayırlı olsun canım bende 6 olduMerhaba, 4 yıllık evliyim