Fallot

ucmaymuns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
15
8
1
33
Merhaba bebeğim fallot hastası 29 haftalık dogdu prematüre bebegı amelıyat olan yada büyüyüp yetişkin olan var mı bu hastalıkla yaşam nasıl amelıyat nasıl?

Merhaba henüz küvezden cıkmadı bebegım oksıjen sevıyesı dusuyor sürekli amelıyatı bır ys cıvarı olacakmış suan kırlı ve temız kan karısıyor kalbınde.eve gelınce nasıl olacak bılmıyorum doktor morarma baygınlık gibi nobetler olabılır dedı

Merhaba bebeğim fallot hastası 29 haftalık dogdu prematüre bebegı amelıyat olan yada büyüyüp yetişkin olan var mı bu hastalıkla yaşam nasıl amelıyat nasıl?
çok geçmiş olsun benimde 28 haftalık dogdu hiç bir rahatsızlıgı olmadı ama bir ay dayanabildi ciğerleri

çok geçmiş olsun benimde 28 haftalık dogdu hiç bir rahatsızlıgı olmadı ama bir ay dayanabildi ciğerleri
Basınız saolsun cok uzuluyorum sadece kendımw degıl yenıdogan yogun bakımda sureklı bebekler vefat edıyor tanımasam bıle her bebekle bende bir ağlıyorum Allah boyle bır acı yasatmasın düşmanıma bıle

çok teşekkürler benim bebeğimden önce yanında ki suriyeli, bebek olmuştu ona bile çok ağlamıştım.bir hafta sonra benim oğlum gitti.Allahım kimseye böyle acı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…