Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve konuyla alakali bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar. Ben 1 çocuk annesi bir bayanım 4 senedir 2. Çocuğu istiyorum fakat olmuyordu yapılan uzun tektikler sonucunda tuplerim in ikisininde tıkalı olduğunu öğrendim ve şok oldum 1 çocuktan sonra kesinlikle beklemediğim bir durumdu. Nisan ayında laparoskopi oldum doktorum tuplerin çok ama cok fazla tıkanıklığı olduğunu ama 5 saat sonunda açabildigini söyledi. Ardından tekrar çalışmalara başladık bu sırada şehir dolayısıyla doktor değiştirdim bu süre zarfında hamile kalamadim 3 gün önce yeni doktorum yeni bir hsg istedi acaba tekrar tıkandımi diye sonuç temizdi tekrar tıkanmamış çok şükür ancak hamile kalamiyorum internette dolaşırken tuplerin islevini yitirmesi gibi bir durumun varlığını da öğrendim acaba tuplerim açık ama islevsiz mi kafam çok karıştı bu durum nasıl anlaşılır laparoskopi sonrası hamile kalan var mı var sa ne kadar süre sonra hamile kaldınız şimdiden cvp larıniz için teşekkürler
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Fallop tuplerindeki hasar ve hamilelik
- Konu Sahibi LaPerlaa
- Başlangıç Tarihi