- 18 Kasım 2023
- 46
- 66
- 44
-
- Konu Sahibi kirazsapikarpuzcopu
Dinleyip gerçekten inanıp bir gün olur diye beklediniz mi?Falcilari buyrun siz dinleyin.
İkinizde istediğine göre falcılardan doktorlara geçiş yapmalısınız.İşin aslı eşimin kızı o zaman daha küçüktü. Kendim istesem bile onunla meşgul olduğum için kendi hislerimi dinleyecek hiç vaktim olmadı. Duyduğunda da hiç inanmadım. Eşimi zorlayıp hamile kalamazdim. Adam çocuk diyince buz kesiliyordu. Kızı büyüdü ve sırtını döndü babasına, şimdi o da çocuk ister oldu, evlat edinmeye bile açık. Açıkçası ben falcilarin herkese benzer şeyler söylediğine inanıyordum. Zaten 39 yaşım itibariyle de olmayınca artık hiç olmaz diye düşündüm.
Falcilari buyrun siz dinleyin.
Falcıya söyleyin, üreme iki kişi ile olur. Eee sizin koca istemiyorsa kendin doğuracaksın ne demek? Ayrıca fala inanıp hayatını böyle bunalıma sokmak da ne bileyimEşimle 10 yıldır evliyiz. Onun ikinci evliliği ve 3 çocuğu var, hepsi yetişkin. Evliliğimizin ilk yıllarında çocuk dedikçe sırtını döndü bana. Ben de 38 yaşım itibariyle artık vaz geçtim.
Bu süreçte eşimle 3 defa fal baktirdik, eşim yabancı ve kahve falıni merak ediyordu. İlk falı ilk evlendigimi yıl baktirdik. Kadın kızım bu adam seni geciktiriyor, anne olacaksın ama geç olacaksın. Onu dinleme dedi. İkinci falı da 3 sene sonra baktirdik. Aynı seyleri söyledi başka bir falcı. 3. ise yaklaşık 4 sene önce ve aynı şeyler... Hepsi de kendin doguracaksin dedi. O zamanlar hiç onemsemedim, ama geçtiğimiz seneden beri bu konu beni çok üzmeye başladı. İsteğim gün geçtikçe artıyor, ve eşim de çok pişman beni bu kadar uzdugu için. O bunalım için de bir kaç fal daha baktırdım. Hepsi kendin doguracaksin dedi.
Artık 40 yaşımın üstündeyim ve çok büyük bir çocuk özlemi yaşıyorum. Evlat edinmek ya da koruyucu aile olmak istiyorum. Bir sağlık problemim var. Hamile kalmam çok riskli. Ama fallarda duyduğum, daha önce inanmadigim herşey kafamın içinde yankılanıyor. Ben bu yaşımda anne ozlemi olan bir çocuğa sahip çıkmak istiyorum, soylenenleri hatirladikca neden bu kadar takılıyorum bilmiyorum.
Falcıya ne bakıyorsun Allah aşkına. Eğer evlilik içinde ortak payda yoksa yolunu ayırıp çocuk sahibi olmak isteyen biri ile önüne bakacaktın. Adam tatmış çocuk duygusunu istemediğini söylemiş, sen de istemişsin. En başta bilerek keşke konuşsa idiniz. Ha çocuğun olur mu olur da ne bilim o geç kalmışlık hissi geçer mi bilemiyorumEşimle 10 yıldır evliyiz. Onun ikinci evliliği ve 3 çocuğu var, hepsi yetişkin. Evliliğimizin ilk yıllarında çocuk dedikçe sırtını döndü bana. Ben de 38 yaşım itibariyle artık vaz geçtim.
Bu süreçte eşimle 3 defa fal baktirdik, eşim yabancı ve kahve falıni merak ediyordu. İlk falı ilk evlendigimi yıl baktirdik. Kadın kızım bu adam seni geciktiriyor, anne olacaksın ama geç olacaksın. Onu dinleme dedi. İkinci falı da 3 sene sonra baktirdik. Aynı seyleri söyledi başka bir falcı. 3. ise yaklaşık 4 sene önce ve aynı şeyler... Hepsi de kendin doguracaksin dedi. O zamanlar hiç onemsemedim, ama geçtiğimiz seneden beri bu konu beni çok üzmeye başladı. İsteğim gün geçtikçe artıyor, ve eşim de çok pişman beni bu kadar uzdugu için. O bunalım için de bir kaç fal daha baktırdım. Hepsi kendin doguracaksin dedi.
Artık 40 yaşımın üstündeyim ve çok büyük bir çocuk özlemi yaşıyorum. Evlat edinmek ya da koruyucu aile olmak istiyorum. Bir sağlık problemim var. Hamile kalmam çok riskli. Ama fallarda duyduğum, daha önce inanmadigim herşey kafamın içinde yankılanıyor. Ben bu yaşımda anne ozlemi olan bir çocuğa sahip çıkmak istiyorum, soylenenleri hatirladikca neden bu kadar takılıyorum bilmiyorum.
Eşimle 10 yıldır evliyiz. Onun ikinci evliliği ve 3 çocuğu var, hepsi yetişkin. Evliliğimizin ilk yıllarında çocuk dedikçe sırtını döndü bana. Ben de 38 yaşım itibariyle artık vaz geçtim.
Falcilari buyrun siz dinleyin.
Ablam sen hermafrodit misin; ne demek kendin doğuracaksın.Hepsi de kendin doguracaksin dedi.