QueenPi Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 222 236 103 15 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi DncR #21 Burçlar, tarot ve astroloji başlığına açabilirsin konunu orda bakan çıkar belki. Ayrıca nedir bu "biz burda yabancıları sevmeyiz" tavrı anlayamadım yeni üyeymiş kız yanlışlık yapmış olabilir.
Burçlar, tarot ve astroloji başlığına açabilirsin konunu orda bakan çıkar belki. Ayrıca nedir bu "biz burda yabancıları sevmeyiz" tavrı anlayamadım yeni üyeymiş kız yanlışlık yapmış olabilir.
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 20.760 49.411 798 15 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi DncR #22 QueenOfEagle .!.: İçinde M ve N olan birinden uyarı ya da ceza alacaksın. Örn: @Mune , @Margarikotin Konun kapanacak. Fincanını yıkamayı unutma :) Genişletmek için tıkla... Ya da tasinacak N harfli bir Kazen de olabilir o kisi..
QueenOfEagle .!.: İçinde M ve N olan birinden uyarı ya da ceza alacaksın. Örn: @Mune , @Margarikotin Konun kapanacak. Fincanını yıkamayı unutma :) Genişletmek için tıkla... Ya da tasinacak N harfli bir Kazen de olabilir o kisi..
Kazen Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀 Administrator 14 Kasım 2001 21.370 En iyi cevaplar 2 69.473 1.623 101 15 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi DncR #23 Çok değil bir tık kırıntı(yani ceza demek istedim) bir daha ki sefere konuyu doğru yere açmanızı sağlar...
Çok değil bir tık kırıntı(yani ceza demek istedim) bir daha ki sefere konuyu doğru yere açmanızı sağlar...