Falıma Bir Bakar mısınız ? İlginç Geldi

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
yorumlayan olursa sevınırım )

Eklentiler

• $Görüntü043.jpg
    $Görüntü043.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $Görüntü054.jpg
    $Görüntü054.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $Görüntü044.jpg
    $Görüntü044.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
oha ben bile fala bakamiyorum ama gordum yani.. ben yorum yapmicam fala bakanlar anlatsinlar.. ama sunu soyleyebilirim seni harika seyler bekliyo.. ciddi seyler..

canım çok güzel bi kısmet seni bekliyorrr ilk etapda bunu gördüm büyük bi kısmet

bu arada arkadaşlar aynı sayfada benimde falım var banada bişeyler söylermisiniz

çok aydınlık çok ferah bi yerden bişey alıcaksın ve uzunca boylu bi erkek görünüyorr

canım bende yorum yapmam genelde ama esmer uzun boylu isminde e harfi olan birisi sana dpğru geliyor.doğum yapan birisinin haberini alacaksın cok mutlu olacaksın bu haberle.ve ismide a ve y harfleri olan iki kişi kafa kafaya vermiş hakkında konuşuyorlar bu konuştukları şey ne bılmıyorum ama senin için cok ıyı olacak.feraha kavuscaksın.bide canım isminde n harfi olan yakınında bır ınsan var ona dıkkat et hakkında dedıkodu yapıyor.

fala bakmıyım demıssın ama harıka seyler beklıyo demıssın ne gordunuz???

Kismetin o kadar yaklasmiski sana artik son rutuslari atiyo =)... yanliz seni biri dusunuyo bi kisiyi devamli goruyorum. Seni dusunen biri var ama bu kisi kismetin degil. Uzuntulu sekilde bi konusma yada ayrilik oldumu bilmiyorum ama bu kisi cok uzgun ve seni dusunuyo hala. Sanki bu diyarlardan gitmek uzaklasmak istiyo. Diger yandan kismetin olacak kisi sakallimi bilmem ama topsakal gordum =) yada uzun ceneli bilemiyorum.. =) Aranizda cok ciddi bisey olucak yada olmus, bi bilgin goruyorum bu kisi iliskinizin ciddiyetini dahada arttiricak. Seni konusan birileri var birisi bayan digeri erkek, olcup tartiyolar ve baskalarida merakli merakli dinliyo, olaya karismak istiyo. Ve ben yine o kisiyi goruyorum. Seni dusunen kisinin enerjisini bi sure uzerinde hissediceksin.. kafan karismasin lutfen.

Ya ben faldan fazla anlamam ama cicim deniyim dedim.. falin disinda insanin yuzune bakip biseyler hissediyorum ben genelde.
Sanat akademisinde olan biri olarak ben bunlari gordum falinda :p ahuahua

Kismetin o kadar yaklasmiski sana artik son rutuslari atiyo =)... yanliz seni biri dusunuyo bi kisiyi devamli goruyorum. Seni dusunen biri var ama bu kisi kismetin degil. Uzuntulu sekilde bi konusma yada ayrilik oldumu bilmiyorum ama bu kisi cok uzgun ve seni dusunuyo hala. Sanki bu diyarlardan gitmek uzaklasmak istiyo. Diger yandan kismetin olacak kisi sakallimi bilmem ama topsakal gordum =) yada uzun ceneli bilemiyorum.. =) Aranizda cok ciddi bisey olucak yada olmus, bi bilgin goruyorum bu kisi iliskinizin ciddiyetini dahada arttiricak. Seni konusan birileri var birisi bayan digeri erkek, olcup tartiyolar ve baskalarida merakli merakli dinliyo, olaya karismak istiyo. Ve ben yine o kisiyi goruyorum. Seni dusunen kisinin enerjisini bi sure uzerinde hissediceksin.. kafan karismasin lutfen.

Ya ben faldan fazla anlamam ama cicim deniyim dedim.. falin disinda insanin yuzune bakip biseyler hissediyorum ben genelde.
Sanat akademisinde olan biri olarak ben bunlari gordum falinda :p ahuahua

çok teşşekür ederım keske yuzumu gorseydın )

canım bende yorum yapmam genelde ama esmer uzun boylu isminde e harfi olan birisi sana dpğru geliyor.doğum yapan birisinin haberini alacaksın cok mutlu olacaksın bu haberle.ve ismide a ve y harfleri olan iki kişi kafa kafaya vermiş hakkında konuşuyorlar bu konuştukları şey ne bılmıyorum ama senin için cok ıyı olacak.feraha kavuscaksın.bide canım isminde n harfi olan yakınında bır ınsan var ona dıkkat et hakkında dedıkodu yapıyor.

tesekkur ederım canım ))

Kismetin o kadar yaklasmiski sana artik son rutuslari atiyo =)... yanliz seni biri dusunuyo bi kisiyi devamli goruyorum. Seni dusunen biri var ama bu kisi kismetin degil. Uzuntulu sekilde bi konusma yada ayrilik oldumu bilmiyorum ama bu kisi cok uzgun ve seni dusunuyo hala. Sanki bu diyarlardan gitmek uzaklasmak istiyo. Diger yandan kismetin olacak kisi sakallimi bilmem ama topsakal gordum =) yada uzun

benı dusunen kısının etkısını uzerınde hıssedeceksın demıssın valla dogru benı dusundugunu hıssedıyorum unutmak ıstıyorum bı yandan cunkı bıttı ayrıldık

X