Çok sıkıntılı çıkmış falın. Bakar bakmaz ruhum daraldı. T harfi var bir çok yerde ve a harfi. Sevgilinin adında veya soyadında mı var? Çok karamsarsın ve sürekli ikilem içindsin. Z veya n harfi tam bilemedim. Bu kişi çok sinirli çıkmış. Aklındaki düşünceleri doğru yansıtamıyor karşısındakine bu yüzden daha bir sinirlenmiş. Hani derler ya nice insan gördüm üstünde elbise yoktu nice elbise gördüm içinde insan yoktu. Aynen o sözü anlatan biri var. Elbiseden ibaret bi kişilik. İki kişi var buna destek olan, yağcıları diyim. Keçi sakalı mı diyolar çenede az uzatınca, öyle sakallı birisi var. Karşısındaki insanı çk küçük görüyor. Ama akılda sürekli soru işaretleri bırakan biri bu kişi. Karmaşık bi kişilği var. Büyük bir yılan var. Ben bunu düşman olarak yorumlamıyorum. Devletle alakalı olan bir durum söz konusu diyorum. İş vs olabilir. Bir yolun var 5 rakamı gördüm artık neye yorarsan bu 5 rakamını. 5 vakit mi dersin içinde 5 rakamı olan bir şehir mi dersin
. :)
Hane içi de en az senin aklın kadar karışık görünüyor. E harfli biri var haneden. Ortada kalmış. Ş harfli biri var hane dışından haneye girmeye çalışan biri belki bir komşu veya akraba da olabilir. Ş harfinin üzerinde bir topluluk görünüyor. İstemeye falan mı geliyolar yoksa seni :)
Bu kadar yorum yapabildim canım