Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece bir kaç yorum istiyorum
Eki Görüntüle 500185 Eki Görüntüle 500186 Eki Görüntüle 500187 Eki Görüntüle 500188 Eki Görüntüle 500189
Sadece bir kaç yorum istiyorum
Eki Görüntüle 500185 Eki Görüntüle 500186 Eki Görüntüle 500187 Eki Görüntüle 500188 Eki Görüntüle 500189
Birbirini çok seven bir çift. Erkekle kadın arasında en az 3 yaş fark var ve erkek müthiş olgun.. Kova ya da balık burcu?
Hiç bitmeyen ve sürekli büyüyen senin de durduramadığın bi konu var canım. Biraz bu konuda uzak durman iyi olacaktır.. Bir yerden harçlık ya da küçük bi maaş mı alıyorsun, ya da yakın zamanda alacaksın.
Bir söz fikri var.. Ama sekteye uğramış. Sizin ilişkiniz biraz gelgitli anladığım kadarıyla. Fakat erkek arkadaşın aşık sana.
Falında hep aşk çıkmış. Ben sizi birlikte görüyorum. Ayrılık yok. Dilerim de öyle devam eder.
Sadece kestirip atma, fevri olma, sabırlı ve anlayışlı olmaya çalış gerisi açık görünüyor gelecek inşallah :)
ohaaa bi fal ancaa bu kdr doğru tutabilirrrD tatlım ağzına sağlık senin evt sevgilim balık burcu,haftaya maaşımı alıcam erkek arkadaşımla da çok kavga ediyoruz :)
Canım dediğim gibi biraz alttan al çünkü çocuk niyetli.. Ama kafası karışmış sizin çalkantılı durumunuzdan.
Birbirini çok seven bir çift. Erkekle kadın arasında en az 3 yaş fark var ve erkek müthiş olgun.. Kova ya da balık burcu?
Hiç bitmeyen ve sürekli büyüyen senin de durduramadığın bi konu var canım. Biraz bu konuda uzak durman iyi olacaktır.. Bir yerden harçlık ya da küçük bi maaş mı alıyorsun, ya da yakın zamanda alacaksın.
Bir söz fikri var.. Ama sekteye uğramış. Sizin ilişkiniz biraz gelgitli anladığım kadarıyla. Fakat erkek arkadaşın aşık sana.
Falında hep aşk çıkmış. Ben sizi birlikte görüyorum. Ayrılık yok. Dilerim de öyle devam eder.
Sadece kestirip atma, fevri olma, sabırlı ve anlayışlı olmaya çalış gerisi açık görünüyor gelecek inşallah :)
Mesaj bölümünde tablo resmi var image yazıyor oradan yükleyebilirsiniz ama benim konuma yüklemeyinmaşallah nasıl yarumlamışsanız yol kuş yok:)) nasıl eklenıyor resım banada bakarmısınız?
Mesaj bölümünde tablo resmi var image yazıyor oradan yükleyebilirsiniz ama benim konuma yüklemeyin
teşekkür ederim :)tamam sadece nasıl yükleyeceğimi bilmiyordum son birşey daha sorayım ordan yükleyince konu açmışmı sayılırım başka birşeye gerek varmı?
Sen konu mu açmak istiyorsun ? Eğer öyleyse yeni konu aç'a tıkla sonra orada dediğim gibi image butonu var ona tıklayıp yükleyebilrsin
evet teşekkür ederim:))
Şuan ayrıyız her kavga ettiğimizde ayrılıyoruz ve ayrılan tarafta genelde ben oluyorum çok sinirli bi insanımdır o yüzden kavga çıkartıyorum
Peki tatlım onunla ufukta bi evlilik görüyor musun
aşkına sadık bir erkek var.Kalbi elinde geziyor.Sanırım bu sevgilin çok ama çok duygusal.Kıskanç çekemeyen birisi.Bazen zor olduğunu düşünüyorsun ama onsuzda yaşamak istemiyorsun sevgi var karşılıklı.
Aşk kokusu var, balıklar yani kısmetlerin var... Olumlu bi fincan, umarım herşey gönlünce olur.
sevdiğin insan sadık biri ondan haberin var,senin bu kalp olayına uzaktan kafasını uzatan kısa kıvırcık saçlı,burnu belirgin bir kadın var,eline küçük,küçük paralar geçecek,içini sıkmışsın,kısa boylu,boynu kısa bir kadın bir erkekle görüşüyor,erkekğin arkasında laflar,nazarlar var,erkeğin adı veya soyadı c ile başlıyor,tabağını iyice akıtmadın mı?hanede çok sıkıntı yapmışsın,haneye yakın yerden 2 tane hasta haberi alacaksın,hanede at çıkmış,at muradındır ama çok nazarlı,haneye uzun suratlı,orta boylu,başı kel olabilir bir erkek geliyor,kısmet meselesi olabilir,gördüklerim bu kadar.....